Anahtar Kelimeler:

Sulakyurt'ta Kalay ile devam

Sulakyurt

 Kongre yapıldı     

AK Parti Sulakyurt İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongresi yapıldı. AK Parti Sulakyurt İlçe Başkanlığına, yeniden Güner Kalay seçildi.

Büyük ilgi gördü

İlçe merkezinde yapılan kongreye Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, İl Başkanı Mürsel Akçay, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Partili üyeler ve çok sayıda kişi katıldı.

Kırıkkale için çalışıyoruz

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrede divan oluşturuldu. İlçe Başkan Güner Kalay selamlama konuşmasından sonra, Parti teşkilat sekreteri Mehmet Üzümlü bütçe ile ilgili açıklamalar yaptı ve bütçe oylandı.  Kongreye katılan Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, “Kırıkkale için gerek mecliste gerek Kırıkkale’de ellimizden geleni yapıyoruz. Hiçbir ilçemizi diğer ilçemizden ayırmadan çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Hizmetler sürecek

İl Başkanı Mürsel Akçay, “İlçe kongreleri devam ediyor. Önce Yahşihan sonrada Merkez İlçe Kongrelerimizi coşku içerisinde gerçekleştirdik. İlçe kongrelerimizi tamamladıktan sonra 28 Aralık’ta bu coşkuyla, bu sevinçle, sizlerindi desteklerinizle Kapalı Spor Salonunda yapacağız. AK Parti kurulduğu günden bu güne kadar sizlerin vermiş olduğu destekle, her kesimde oylarını artırarak hizmetlerine devam edecektir” dedi. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu