Anahtar Kelimeler:

Okul ziyaretlerini sürdürdü

Okul ziyaretlerini sürdürdü

  

İki okulda inceleme yaptı

Kırıkkale Valisi ali Kolat okul ziyaretlerini sürdürüyor. Vali Kolat, Periyot Koleji ve Ahılı Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Periyot Koleji ziyareti

Periyot Koleji ziyaretinde Okul Müdürü Ali Yavuz ve yetkililer tarafından karşılanan Vali Kolat, burada sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti. Verilen bilgilerde okulun Anasınıfı, İlköğretim, Ortaöğretim ve Anadolu Lisesinden oluştuğu, yaklaşık 1000 öğrenci kapasiteli olduğu ve bu yıl Anasınıfında 47, İlköğretim 75, Ortaokulda 175 ve Lisede 233 öğrenci olmak üzere toplamda 530 öğrenci ile öğretim hayatına başladığı, toplamda 50 öğretmen ve 15 yardımcı personel ile hizmet verdikleri, iki kapalı spor salonu, 1 konferans salonu, çalışma odaları laboratuvar ve bir de at çiftliği bulunduğu belirtildi. Sportif anlamda ise voleybol, futbol ve basketbola yönelik faaliyetlerin devam ettiği ifade edildi.

Ahılı İlkokulu ziyareti

Daha sonra Ahılı köyünde bulunan, Ahılı İlkokulunu ve Ortaokulunu ziyaret eden Vali Kolat, burada yetkililerden eğitim faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. Sınıfları da gezen Vali Kolat, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Vali Ali Kolat ziyaret sonrası yaptığı konuşmada “Bugün Özel Periyot Kolejinde ve Ahılı Ortaokulunda incelemelerde bulunduk. Özellikle Ahılı Ortaokulumuz yeni yapıldı. Daha önce buraya ziyaretimiz olmuştu ama son halini görelim istedik. Burada daha yapılması gereken işler var. Buranın ilkokul kısmına biraz daha müdahale etmemiz lazım. Okulumuzun ve köyümüzün bazı ihtiyaçları var. Onları tespit ettik. İnşallah en kısa sürede bu sıkıntıları gidereceğiz. Ayrıca Özel Periyot Kolejini ziyaret ettik. Oradaki çalışmaları da yakından inceledik. Ben eğitim gören öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu