Anahtar Kelimeler:

O vekiller kimler?

O vekiller kimler?

 Atalay ve eski

vekiller için

şok iddia!

 

Koç, ikinci perdeyi açtı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç düzenlediği basın toplantısında, KPSS`deki torpil iddialarına ilişkin yeni iddialar ileri sürdü. Koç, Beşir Atalay’ı Kırıkkale eski milletvekillerinin kendisine ihbar ettiğini öne sürdü.

Atalay için açıklama

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç düzenlediği basın toplantısında, KPSS`deki torpil iddialarına ilişkin yeni iddialar ileri sürdü. "Kendi içlerinden gelen ihbarlar ile başka isimler söyleyeceğim size" diyen Koç, KPSS`deki torpil iddialarına yeni isimler ekledi. Kamu Personeli Seçme Sınavı`ndaki (KPSS) torpil iddialarına ilişkin yeni iddialar ileri süren Koç, şöyle konuştu: "Bu bir başlangıçmış meğer. Vatandaşın o kadar bağrı yanmış ki bu konuda, o tarihten itibaren CHP`ye ihbar yağmaya başladı. Mail ve posta ile çeşitli ihbarlar geliyor. Köstebeklikle anılan AKP sözcüsünün benim için söylediklerine cevap vereceğim. Paralel yapının papağını olmuş CHP sözcüsü. Kim söylüyor bunu AKP sözcüsü Beşir bey.

Eski vekiller söylemiş!

Kim Beşir bey, şu Deniz Feneri davasında, hani şu Kırıkkale`deki zanlılara telefon ederek `Aman arazi olun. Bilgileri, belgeleri yok edin, polis geliyor` diye köstebeklik yapan ve marifeti de yargı kararı ile açığa çıkartılan kişi. Bak Beşir bey, biz paralel, dikdörtgen, üçgen bilmeyiz. Bizim o taraklarda bezimiz yok. Paraleli en iyi bilen sensin. İş tutan da sensin. Beraber düşüp kalkan da sensin. Bu ihbarlar nereden geliyor biliyor musunuz? Senin eski milletvekillerinden, parti teşkilatlarından, vatandaştan geliyor. Daha da akmaya devam ediyor. Minareyi çaldınız kılıfına sokamıyorsunuz. Kendi içinizden bağırıyorsunuz biz kirliyiz. Biz vicdani suç işledik. Bunlar şeytana bile pabucu ters giydirecek bir kadro. Bu yetenekleri olduğunu biliyoruz. Haram ile akraba olduklarını biliyoruz. Yüzbinler insanın hakkını, ahını aldıklarını biliyoruz. Pişkinliği, arsızlığı zirveye taşıdıklarını da görüyoruz."



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli