Anahtar Kelimeler:

İlçe kongreleri yapılıyor

İlçe kongreleri yapılıyor

 Karakeçili ve Çelebi

kongreleri yapıldı

MHP’nin Çelebi ve Karakeçili İlçe Başkanlığı kongresi yapıldı. Seçime tek liste olarak giren Bekir Bal Karakeçili İlçe Başkanı seçildi. Çelebi’de de kongre gerçekleştirildi.

Geniş katılım oldu

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı kongrelerine devam ediyor. Hafta sonu Çelebi ve Karakeçili İlçe Başkanlığı kongreleri yapıldı. Kongrelere Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Öztürk ve Selçuk Coşkun, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, eski Kırıkkale Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, Ülküm İşçiler Dernek Başkanı Hakan Dündar, İdris Karakuş, MHP Kadın Kolları Başkanı Raziye Özçelik ve yönetim kurulu, MHP İl Genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Divan seçimi yapıldı

Karakeçili’deki kongrede divan başkanlığına MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, MHP MYK Üyesi Halil Öztürk  MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu seçildi. Bir kıraathanede düzenlenen ilçe kongresine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Türkiye`de MHP`nin misyonuna ihtiyaç duyulduğunu belirterek, bu misyonun 2015 seçimlerinde iktidara geleceğini söyledi.

“Tuzaklar ülkesi olduk”

Türkiye diye bir şey kalmadığını ve değiştiğini savunan Karakaya, "Tuzaklar ülkesi yaptılar. İnsanımız, milletimiz, tüm değerlerimiz tuzağa düşürüldü. Millet bölünme tuzağına düşürüldü. Devlet çözüm tuzağına, egemenliğimiz silah bırakma tuzağına, ekonomimiz orta gelir tuzağına düşürüldü. Tuzağa düşürülmeyen hiçbir değerimiz kalmadı. Bayrağımız, dilimiz, imanımız şirk tuzağına düşürüldü. Tüm bu tuzaklardan çıkmamız lazım. Ülke ciddi bir tuzak içerisinde" dedi. Karakaya, Karakeçili`de birinci parti oldukları takdirde, Türkiye`de de iktidara geleceklerini öne sürdü.

Bal tekrar seçildi

Seçime tek liste olarak giren Bekir Bal, ilçe başkanlığına seçildi. Karakaya, kongrenin ardından beraberindeki Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Halil Öztürk ve Selçuk Coşkun, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ile Karakeçili Yörükler Türkmenler Kültür Derneğini ziyaret etti. MHP yönetimi Çelebi ilçe kongresini de gerçekleştirdi. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu