Anahtar Kelimeler:

Köksal o olaya açıklama yaptı

Köksal o olaya açıklama yaptı

 Tahşiyeciler için açıklama geldi

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Tahşiyeciler operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamada bulundu

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Tahşiyeciler operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Her evrakta imzamız olur.” Diyen Köksal, “Yapma oluru değil başlama oluru her şey usuldür her şey biter, evraklar şunlar bunlar hazırlanır gelir, başlayalım mı derler, gelen teklife göre olur dersiniz o prosedürün tamamlanmasıdır.” dedi.  TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı AK Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Tahşiyeciler operasyonunda imzası bulunduğu haberleri üzerine, Meclis`te gazetecilerin sorularını cevapladı. Gazetecilerin, “Tahşiyeciler operasyonunda sizin imzanız olduğu dile getirildi” soruları üzerine Köksal, “Her evrakta imzamız olur, onlar bunu kendilerine şey yapıyorlar benim evraktaki imzam şey değil ki.

Ona bir şey demem!

Olur da değil. Şöyle o. Yapma oluru değil başlama oluru her şey usuldür her şey biter evraklar şunlar bunlar hazırlanır gelir başlayalım mı derler gelen teklife göre olur dersiniz o prosedürün tamamlanmasıdır. Ama bunlar kendilerine şey bulmak için kendilerine rahatlatabilmek için bizim üzerimizden şey yapmaya çalışıyorlar. Her şey hazırlanır, ondan sonra yapıldığı zaman adliyeye gider ona adliye bakar. Genel müdür olarak ben bilmem. Orada her şey hazırlanır tamam denir adliyeye gider. Bu demek değil ki kanunsuz bir şey varsa yapın anlamına gelmez o tamamen adliyenin bileceği iş.” diye cevapladı. Başka bir gazetecinin, “Tahşiyeciler grubu masum gösterilmeye çalışıyor gibi iddialara ne söylersiniz?” sorusuna ise Köksal, “Bilmiyorum ben bilemediğim için adliyeye gelmiş. Ona bir şey diyemem.” dedi.

Olur mu verdi?

Gazetecilerin, “Siz sadece olur verdiniz o zaman?” sözünü hatırlatması üzerine Köksal, “Olur da değil. Olur farklıdır. Genelde burada iki ince nokta var, önceden ilgililer oturur şeyi hazırlarlar her iş biter işleme koymaya başlayalım denir başlanır ondan sonrası adliyeye gider. Suçlu mu suçsuz mu onu bilemezsiniz. Sadece önünüze dosya gelir iyi yapın dersin başlayın dersin yapın da değil yapın demek önceden olur. Herşey bitmiştir başlayalım derler iyi başlayın dersin. Benim üzerinden herkes kendini temize çıkarmaya çalışıyor. Bunun gibi kaç tane imzam var. Bunun arkasına bundan sonra aslında adli işlemdir bilemeyiz diyelim ki senin hakkında işlem yapılsın denir ifadeni alırlar götürürler adliyeye seni serbest bırakırlar. Olay o yani. Tamamen prosedürün tamamlanması.” şeklinde konuştu.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli