Anahtar Kelimeler:

Vali'den Bildik'e kutlama

Vali

  

Bildik’i tebrik etti

Kırıkkale Valisi Ali Kolat ilçe ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Kolat, son olarak Sulakyurt Adliyesini, Kaymakamlığını, Belediyesini ziyaret etti.

Bildik’i kutladı

Sulakyurt ilçesinin kısa bir zaman içerisinde adeta şantiye görünümüne kavuştuğunu belirten Vali Ali Kolat Belediye Başkanı İsmail Bildik’i tebrik etti. Kolat, “Bu güzel ilçemiz ve belediye başkanımızın çalışmaları örnek olsun. Başkanımız Bildik’ii kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi. Kırıkkale Valisi Ali Kolat’a Sulakyurt Kaymakamı Harun Kezez, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş eşlik etti.

Baraj tamamlanıyor

Sulakyurt’ta yapılmakta olan barajın çalışmalarını izleyen Vali Ali Kolat, çalışmalar konusunda da bilgi aldı. Vali Kolat barajın son aşamaya geldiğini belirtti. Mart-Nisan ayında açılışı yapılması planlanan barajın son aşamalara geldiği belirtildi. 26 bin dönümlük sulama kapasitesi olan bu baraj, hem Sulakyurt için hem Kırıkkale için önemli çalışmalar arasında yer alıyor. 



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli