Anahtar Kelimeler:

Mahallede kış ortasında çalışma

Mahallede kış ortasında çalışma

  

Çalışma yürütülüyor

Kırıkkale’nin en büyük mahallelerinden olan Sanayi Mahallesi’nde hummalı çalışmalar devam ediyor.

Hız kesiciler yerleştiriliyor

Kafkas ve Malazgirt Caddeleri üzerinde trafiğin yoğun bir şekilde işlediğini ve öğrencilerin geçiş noktasında bulunduğunu açıklayan Sanayi Muhtarı Faruk Akbulut, “Ayrıca buraya dur levası konuldu. Sürücüler, hız kesici sayesinde kurallara uymaya başladı. İnsanlar daha rahat yoldan geçiyorlar” dedi.

Araçlar kurtulacak

Sanayi Mahallesi’nden Kafkas ve Malazgirt Caddeleri üzerinde bulunan derenin trafik için tehlikeli olduğunu belirten Akbulut, “Özellikle geceleri zaman zaman araçlar dereye uçuyordu.  Bunun üzerine belediyeye haber verdim. Sağ olsunlar bu konuda destek verdiler. Derenin belirli noktalarına bariyer kurdular. Artık araçlar dereye uçmaktan kurtulacak” diye konuştu.

Taşlar yenileniyor

Yağmurdan dolayı bazı kaldırımların ve banket taşlarının etkilendiğini ve deforme olduğunu açıklayan Akbulut, “Belediye bu konuda da bizi yalnız bırakmadı. Eskiyen kaldırımları ve banket taşlarını söküp yerine yenilerini koydular. Araçlar ve yayalar için çok güzel oldu. Bu konuda vatandaşlar adına belediyeye teşekkür etmek isterim” dedi.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı