Anahtar Kelimeler:

Saygılı'ya ilginç hediye

Saygılı

 Saygılı’yı ziyaret ettiler

Kırıkkale Lisesi Müdürü Nuri Pehlivanlı ve okul yönetimi Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Kendisi de Kırıkkale Lisesi mezunu olan Başkan Mehmet Saygılı’ya okul müdürü tarafından okula kayıt olduğu ilk fotoğrafı hediye edildi.

Yeni çalışmaları anlattı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı, Kırıkkale Lisesi yönetimi makamında ziyaret etti. Düzenlenen ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mehmet Saygılı, okulun giriş tarafında Belediye tarafından yeni düzenleme çalışmalarının yapıldığını belirterek, “Baks geçidimizi tek yön haline getiriyoruz. Girişler artık sadece Hürriyet Caddesinden olacak. Baks geçidin içerisinde arta kalan kısımları ise yeşillendirme ve çiçeklendirme çalışması yaparak, baks geçidimizi tamamıyla elden geçirmiş olacağız” dedi.

İlginç bir hediye

Okulun giriş kısmının tam karşısında MKE lojmanlarının bulunduğu arazide de büyük bir şehir parkı yapmayı hedeflediklerini ifade Saygılı, konak tipinde yeni binalar yaparak, hem Kırıkkale’ye tarihi bir görüntü verileceğini hem de o alanın büyük sosyal olanakların kullanıldığı bir alan olarak dizayn edeceklerini belirtti. Ziyaret sonunda ise Saygılı’ya Kırıkkale Lisesi Müdürü Nuri Pehlivanlı, okula ilk kayıt resmi ve okul döneminde ki notları hediye edildi.

Teşekkür etti

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini ileterek, Kırıkkale Lisesi yönetimine kendisine bir nostalji yaşattıkları için teşekkür etti. Kırıkkale Lisesi yönetimi Saygılı’ya ziyaretlerinin ardından, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’a da bir ziyaret gerçekleştirdiler.



  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı