Anahtar Kelimeler:

Rüyamız sonunda gerçekleşti”

 Rüyamız sonunda gerçekleşti”

 Partide konuştu

Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Komisyon Başkanı Oğuz Kağan Köksal nöbetçi vekil uygulaması kapsamında AK Parti İl Başkanlığında basın mensuplarıyla ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Silah OSB açıklaması

İlk olarak basın mensuplara açıklama yapan ve soruları yanıtlayan Köksal, geçen hafta temeli atılan Silah OSB ile ilgili olarak MKE’nın yeni işçi ve memur alma imkanının doğduğunu ve rüyalarının gerçekleştiğini söyledi. Oğuz Kağan Köksal OSB’nin sadece Kırıkkale’ye fayda sağlamayacağını Tüm Türkiye’ye faydalı olacağını belirtirken “Sadece Kırıkkale değil Türkiye adına önemli bir olay aslında. Çünkü ilk defa Silah OSB kuruluyor. Be ne demektir MKE ile ilgili vatandaşın bir beklentisi vardı. MKE etkin olsun, güçlü olsun. MKE’nin adam alma imkanı yoktu. MKE anca bu şekilde güçlü olur. Bu organize bir noktadan da MKE’yi güçlendirecek” şeklinde konuştu.

Kongre toplantısı yapıldı

Köksal, Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum tesisinin de Kırıkkale’ye çok faydalı olacağını söyledi.  “Tabi MKE’nin bazı gizli şeyleri de olduğu için pek piyasaya girmiyor. Dünyanın üçüncü ülkesi olarak Duyarsız Patlayıcı Üretim ve Dolum Tesisi’ni hayata geçirdik. Şuanda Türkiye’nin en büyük çelik presi Çelik Fabrikası’nda yapılıyor. Yani MKE’de bir taraftan parça parça yenileniyor. Bunları yaparak işimizi sağlamlaştırıyoruz” dedi. Basın toplantısının ardından hafta sonu yapılacak olan il kongresi için parti yönetimi ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantı basına kapalı yapıldı. 



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı