Anahtar Kelimeler:

2015 seçimleri çok önemli”

 2015 seçimleri çok önemli”

 Köksal ilçeleri dolaşıyor

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, kongrelerini tamamlayan ilçelere ziyaret gerçekleştirerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

İlçe ziyaretleri

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, ilk olarak Ak Parti Kırıkkale il teşkilatını ziyaret etti. Yapılan ziyarette Pazar günü gerçekleşecek olan 5’nci olağan kongre ile ilgili teşkilat ile toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra ise istek, talep ve şikayetlerini iletmek üzere partiye gelen vatandaşları dinledi. AK Parti Genel Merkezi tarafından başka illere görevlendirilen Milletvekili Oğuz Kağan Köksal aynı tarihlerde farklı illerde görev alacak.

İlçelere ziyaret

Bu kapsamda Milletvekili Köksal kongrelerini gerçekleştiren ilçeleri ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Köksal, Delice, Çerikli, Balışeyh, Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Belediye Başkanları ziyaretinde Köksal, bu tür ziyaretlerin Belediye Başkanlarının hizmetlerinin tanıtımı bakımından önemli olduğunun altını çizdi. Ziyaretlerde konuşma gerçekleştiren Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Ak Parti’nin her seçimde oyunu arttırdığını söyleyerek, “Bu dönem inşallah anayasa değişikliği için düğmeye basıp, bu görevimizi de yerine getireceğiz. Bundan dolayı 2015 seçimleri büyük önem taşımaktadır” dedi.



  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli