Anahtar Kelimeler:

Altın dolu çantayı sahibine verdiler

Altın dolu çantayı sahibine verdiler

 Demek ki insanlık ölmemiş!

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü`nde çalışan 3 görevli, Hüseyin Kahya Parkı`nda buldukları altın dolu çantayı uzun süren çaba ardından buldukları sahiplerine teslim etti.

Görevliler buldu

Zabıta Müdürlüğü komiserleri Ekrem Köksal ve Aydın Uğurer ile bir temizlik amiri Alparslan Yurtoğlu, Hüseyin Kahya Parkı çevresinde incelemelerde bulunurken gördükleri çantayı inceledi. Çantada altın dolu poşetler olduğunu gören Zabıta Müdürlüğü görevlileri sahibini araştırmaya başladı. Zabıta görevlileri park ve şehir merkezinde yaklaşık 2 saat boyunca çanta sahibini araştırırken sonunda bir kuyumcuya girdi. Kuyumcu, çantanın kendisine sürekli altın getiren bir kişiye ait olduğunu belirterek, ona telefonla ulaştı.

Sahibine verildi

Ankara`nın Elmadağ İlçesi`nde oturan ve toptan altın satan Ufuk Tıpa, parkta oturduğu sırada unuttuğu 4 kiloya yakın altın ve altın işlemeli değerli eşyanın bulunduğu çantayı kendisine teslim eden zabıta görevlilerine teşekkür etti. Altın toptancısı çanta sahibi Tıpa zabıta görevlilerine teşekkür etti. Zabıta Müdürü Tuncay Bulut örnek bir davranış sergileyen görevlilerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu