Anahtar Kelimeler:

Sulakyurt'ta Doğan güven tazeledi

Sulakyurt

 Engin Alan da katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi ilçe kongrelerinin sonuncusunu Sulakyurt’ta gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Mehmet Ali Doğan yeniden seçilerek güven tazeledi. Kongreye ilgi bir hayli büyüktü

Geniş katılım oldu

MHP Sulakyurt ilçe kongresine katılım oldukça geniş oldu. MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu, Ülkü Ocakları Başkanı Serkan Tunçbilek, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Türk Eğitim Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı A. Yücel Karabacak, Kırıkkale eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Seçim ilk olarak Divan seçilerek başladı. Divan Başkanı İstanbul Milletvekili Engin Alan, üyeliklere Halil Öztürk, Seyit Ahmet Göçer, İsmail Bildik ve Erdal Baloğlu getirildi.

Herkese eşit hizmetimiz var

Oylar kullanılmadan önce katılımcılar konuşmalarını gerçekleştirdi. İlk olarak Sulakyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Doğan katılımcılara seslendi. Doğan, “Açılım süreciyle bir çok askerimiz şehit edildi. Teröristlerle masaya oturuldu ve anlaşma yapıldı. Ama biz hakkımızı helal etmiyoruz. Gençlerimizle beraber emin adımlara adım atacağız. Bedenler ölür ama ideolojiler asla ölmez” dedi. İkinci konuşmacı olarak Sulakyurt Belediye başkanı söz aldı. Bildik, kendilerinin birleştirici olduğunu söyleyerek “Biz birleştirici bir belediye başkanlığı yapıyoruz. Herkese adaletli eşit hizmet yapıyoruz. Birilerinin 10 senede yapamadığı biz 6 ayda yaptık. Kasada tek kuruşumuz paramız yok fakat biz oturup düşünmüyoruz. Topladığımız yardımlarla en güzel hizmeti yapıyoruz” diye konuştu.

3 milletvekili çıkaracağız

MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk de katılımcılara seslendi ve  “Türkiye iyi yönetilmiyor. Bu milletin işe, ekmeğe, aşa ihtiyacı var. Fakat bazıları Saraylar yaptırıyorlar keyif sürüyorlar. AK Partinin bu tutumuna esir olmayacağız. Sizlerden ricam bize destek olun. Destek olun ki Sizlere güzel hizmet edelim. Allah izin verirse Haziran’da Kırıkkale’den 3 Milletvekili çıkarıp sizleri en güzel şekilde temsil edeceğiz” dedi.

Bir yumruk olacağız

Son olarak İstanbul milletvekili Engin Alan konuştu ve “Bu kongrelerde kimse kaybetmez. Kazanan tektir ve MHP’dir. Bugün çok kötü bir süreçten geçiyoruz. İşsizlik yüzde 10’ları geçmiş durumda. AK Parti rejimi ve anayasayı değiştirerek Başkanlık sistemini getirmek istiyor. Biz buna kesinlikle izin vermeyeceğiz. Birde çözüm süreci denen bir süreç var. 30 senedir bir terör belasıyla mücadele ediliyor. 7 Bin şehit vermişiz ve 40 bin insanımız ölmüş. Bu atmosferde seçime giriyoruz. Fakat bu farklı bir seçim olacak. Sandıkta her şey görülecek. Biz fitneyi, fesatı, dedikoduyu aramıza sokmayalım. Bir olacağız. Birlik olacağız, yumruk olacağız. Sözlerime son verirken sizlerden bir ricam var. Seçimlerde en az 2 milletvekili Ankara’ya gönderin yoksa bir daha gelmem” dedi. Kongrede mevcut başkan Ali Doğan yeniden başkan seçilirken güven tazelemiş oldu. Doğan kendisine destek olan herkese teşekkür etti. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu