Anahtar Kelimeler:

Balışeyh'de Bedir ile yola devam

Balışeyh

İktidara sert mesajlar verildi

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Balışeyh ilçe kongresi hafta sonu yapıldı. Kongrede mevcut başkan Hacı Bedir tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Kur’an okundu

MHP Balışeyh ilçe hafta sonu yapıldı. Geniş katılımlı olarak gerçekleştirilen kongreye ilgi yüksekti. Kongrede divan başkanlığına MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk, MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, MHP Merkez İlçe Başkanı Erdal Baloğlu seçildiler. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede daha sonra Kur’an-ı Kerim okundu. Faaliyet raporları, gelir gider raporları anlatıldı.

Hiçbir şey vermediniz

Kongrede konuşmalar da yapıldı. İlk söz alan Av. Abdullah Pekgöz “AKP 12 yıldır Kırıkkale’ye hiçbir şey vermedi.  Bakın bugün MKE’de çalışanlar Kırıkkaleli değil artık. 12 yıldır alacağımız var. Kırıkkale’ye hiçbir şey vermediniz, yeter artık.  Kırıkkale’nin kaderi ile oynamayın” dedi ve genel seçimlerde Kırıkkalelilerin iktidardan hesap sormasını istedi. Daha sonra Kırıkkale MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer söz aldı ve “Önümüzde bir seçim var. MHP’yi iktidar yapma zamanı geldi. Genel başkanımız Devlet Bahçeli bu ilçeye 5 kez geldi ve burada çay içti. bu seçimde MHP’nin en azında iki milletvekili çıkarması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

AK dediler kara çıktı

MHP MYK Üyesi Av. Halil Öztürk ise konuşmasında yolsuzluğa dikkat çekti. Öztürk “Adalet ve Kalkınma Partisi “ak” dedikleri oysa “kara” çıktı. İktidara geldikleri gün “biz 3 y ile mücadele edeceğiz. 1. yolsuzluk 2. yoksulluk 3. ise yasaklar” dediler. Geçen hafta 177 ülke arasında Türkiye yolsuzlukta 53. sıradayken son ankette 64. sıraya çıktı. Hiçbir AKP yetkilisi çıkıp da bu değerlendirme yanlış demedi. Ama hepimiz biliyoruz ki 17- 25 Aralık özellikle yolsuzluk ve rüşvet bataklığı önemli bir hakikattir. Bu konuda MHP 17-25 tarihleri arasını yapılan yolsuzluğu bütün milletimize anlattı.

Kanundan kaçamayacaklar

Binlerce polisi aldılar. Evinden yuvasından attılar. Polislerin tamamını paralel diye iddia ettikleri Emniyet Genel Müdürlüğünden atacaklar. Peki bunların Rıza Sarraf gibi şarlatanların, AKP’li bakan çocuklarının yolsuzluk batağında olması sebebiyle onları neden kanun karşısına çıkarmıyorlar? Allah bize iktidar nasip ederse o zaman MHP’nin genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bütün kadroları birer birer Anayasa Mahkemesinin önünde onların yargılanmasının önünü açacaktır. Bu konuda çok iddialıyız. Hiç kimse kanunun kıskacından kurtulamayacaktır” dedi.

Yönetil listesi oluştu

Kongrede Bedir yeniden başkan seçilirken destek olanlara teşekkür etti. Yönetim ise şu şekilde oluştu:  MHP Balışeyh İlçe Başkanı: Hacı Bedir Yönetim Kurulu asıl: Ömer Sancak , Ömer Tuna, Feyyaz  Bayrakçı, Eyüp Yeşil Yurt  Kadir Demirel  Faik Saygılı, Tuncay Döner Taş, Hacı Osman Ceylan ,, Halis Koçak ,  Aydın Duran, İlhan Gündoğan , Ahmet Koç Erdem Şen, Dursun Vural,  İl Delegeleri:  Hacı Bedir,,  Al Cansu, İlhan Gündoğan, Haydar Tuna , Osman Sancak, Kadir Demirel, Faik Saygılı, Sebahattin Cansu.



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı