Anahtar Kelimeler:

Valilik'ten yılbaşı açıklaması

Valilik

  

Tüm tedbirler alındı

Kırıkkale Valiliği, yılbaşının huzur ve güven ortamı içinde geçmesi için bir dizi tedbir aldı. Valilik bu konuda açıklamada bulundu.

Tedbirler alındı

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, yılbaşında kalabalıklaşan alışveriş merkezleri, otogar, tren garı, toplu taşıma araçlarına ait istasyonlar ve kutlamaların gerçekleştirildiği meydan, alanlar, caddelerle eğlence yerlerinde, güvenlik birimlerince tüm emniyet tedbirlerinin alınacağı belirtildi.

Ekipler görevde olacak

Açıklamada "Cumhuriyet Meydan`nda yeni yıla topluca girmek isteyen vatandaşlarımız olabileceğinden gece yarısı Çevik Kuvvet Timleri görev yapacaktır. Terör ve Güvenlik Şube birimleriyle bomba imha uzmanları tarafından meydana gelmesi muhtemel terör eylemlerine karşı şüpheli çanta, paket ve poşet üzerinde yapılan denetimler artacak. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Güven Timleri, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı yaya görev yapacaktır. Yılbaşı için tertip edilen yerler Yıldırım ekipleri tarafından kontrol altında tutulacak. Trafik denetimleri ön planda olacak, uygulama yerleri ve saatleri artacak” denildi.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli