Anahtar Kelimeler:

Çoruh özü sorun olmaktan çıkacak

Çoruh özü sorun olmaktan çıkacak

 Derede inceleme yaptı

Devlet Su İşleri DSİ 5’nci Bölge Müdürü Murat Acu, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Acu ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Çoruh Özü deresinde incelemelerde bulundu.

Saygılı bilgi aldı

DSİ 5’nci Bölge Müdürü Murat Uca yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak üzere, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’yı ziyaret etti. Ziyaret sonrasında Çoruh Özü deresi incelendi. Derenin programa alındığını ve takipçisi olduklarını ifade eden Bölge Müdürü Uca, konunun kısa zamanda çözümü için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.

Güvenlik sağlanacak

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise Çoruh özünün şehrin sorunu olduğunu ve bu konuda ilk günden itibaren çalışma yapıldığını söyledi. Saygılı konuşmasının devamında, “Çoruh özü deresi DSİ programına alındı. Bir bölümünün temizlik çalışmaları tamamlanıyor. Bu çalışmaların tamamlanması ile birlikte, Kırıkkale Belediyesi olarak bu Öz’ün güvenliğini sağlayacağız. Yani etrafına korkuluk yapılacak. Daha sonra gerekli ışıklandırma ve iyileştirme çalışmalarını tamamlayacağız” diye konuştu.



  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 30.7 ° / 19 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı