Anahtar Kelimeler:

YİH'de yeni görevlendirmeler yapıldı

YİH

 Hastaneyi oyuncak ediyorsunuz!

Kırıkkale Kamu hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği yeni sözleşme döneminde görev değişiklikleri yapıldı. Uzm. Dr. Mustafa Boyabatlı’nın genel sekreterliğinde bazı görevlerde değişiklikler yapıldı.

Değişiklikler yapıldı

Eski idare ve mali hizmetler başkanlarının Ankara’da görevlere atanmalarının ardındandın halen Yüksek İhtisas Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Fatih Özkan Kırıkkale Kamu Hastaneleri Genel Sekterliğine İdari Hizmetler Başkanı olarak atandı.   Kırıkkale’de uzun yıllardır KBB uzmanı olarak çalışan Uzman Doktor Mehmet Emin Demir, Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak yeni sözleşme süresince görev yapacak.

İyileşme bekleniyor

Yapılan değişikliklerde kamu hastaneleri kurumunda mali biriminde çalışan Muzaffer Sarıkaya ise Mali Hizmetler Başkanı olarak atandı. Uzman Doktor Tekin Akça ise hastane yöneticisi olarak görevine devam edecek. Hastanede henüz bir değişiklik ve iyileşme gözlenmezken, bu değişiklikler ile bir değişim beklentisi oluşturulmaya çalışıldığı izlenimi uyanıyor. Kamuoyu, hastanede görev değişimi yerine iyileşme bekliyor. Bir çok kişi, “kişilere makam ve koltuk dağıtılmasın. Hastane iyileştirilsin” diyor. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu