Anahtar Kelimeler:

O habere açıklama yaptı

O habere açıklama yaptı

 Arınç’tan Kırıkkale açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, kalp krizi geçirdiği ve ardından GATA`da tedavi altına alındığı iddialarına cevap vererek, Kırıkkale’yi çok sevdiğini belirtti. Arınç, Kırşehir dönüşü Kırıkkale’ye uğrayarak Vali Ali Kolat ve Emniyet Müdürü Hasan Onar İle görüştüğünü ifade etti.

Hastalık söz konusu değil

Bülent Arınç, Hacı Bayram Veli Camisi`nde ikindi namazını kıldı. Ardından Mehmet Akif Kültür Evi`ni ziyaret eden Arınç, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevaplandırdı. Bir gazetecinin, sosyal medyada yer alan ve kendisinin kalp krizi geçirerek GATA`da tedavi altına alındığı iddialarını sorması üzerine Arınç, "Hamd olsun çok iyiyim. Dün akşam böyle bir şey olmuş. Dolayısıyla bana haber vermediler. Ama Sabah sık sık arayanlar da oldu. Bu çok büyük terbiyesizlik, ahlak dışı bir şey. Çok üzgünüm. Sevenlerimiz, ailelerimiz, dostlarımız var. Arkadaşlar çalışmışlar ama beni rahatsız etmemek için Sabah altıdan sonra haber vermişler. Olay şu, belki duymamış olanlar vardır, maalesef bir paylaşım sitesinde galiba, akşam benim kalp krizi geçirdiğimi ve GATA`ya kaldırıldığım yazılmış. Bunu insanlar birbirleriyle paylaşmışlar. Tamamen gerçek dışıdır, ahlak dışıdır, edep dışıdır. Hamd olsun iyiyim. Önce Kırşehir`e gittim, açılışlar yaptım, konuşmalar yaptım” diye konuştu

Kırıkkale’ye uğradı

Arınç, ”Kırıkkale’ye uğradım. Kırıkkale 1,5 yıl askerlik yaptığım yer, çok seviyorum. Akşam kandili kısmen orada kutladık. Sayın valimizle, emniyet müdürümüzle beraber salep içtik, gece de evime geldim. Hamd olsun çok iyiyim. Tabi bu haber bir panik doğurmak, belki de böyle olmasını arzu etmek gibi çirkin bir duruş. Bunu görüp de `Oh Olsun` diyenler de çıkabilir şüphesiz ama bu kişilik haklarına çok büyük bir saldırı. Bana değil bir başkasına da yapılabilir. Tasvip edilecek bir davranış değil. Gerçek de olabilir. Şüphesiz hepimiz insanız, hastalık da geçirebiliriz. Ama gerçek dışı olduğunu bilerek takdim etmek bence insanlık dışı bir hareket. Bunu yapanları kınıyorum, Allah`a havale ediyorum" dedi.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu