Anahtar Kelimeler:

Tufan adaylığını açıkladı

Tufan adaylığını açıkladı

 “Hizmet için aday olduk”

MHP’nin Merkez İlçe Başkanlığı kongresi hafta sonu yapılacak. İlçe başkanlığına Halit Tufan adaylığını açıkladı.

Tufan açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Merkez İlçe Başkanlığı kongresi hafta sonu yapılıyor. Cumartesi günü Kızılkanat Düğün Salonu’nda yapılacak olan kongre için hazırlıklar tamamlandı. İlçe başkanlığı için Halit Tufan adaylığını açıkladı. MHP Belediye Meclis Üyesi olan, geçmişte Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı yapan, bir dönem MHP il ikinci başkanlığı görevini yürüten Tufan merkez ilçe için adaylığını açıklayan ilk isim oldu.

Dava için varız

Kongre için davette bulunan Tufan adaylığı konusunda da, “İçinde yetiştiğimiz bu kutsal davanın bir ferdi ve neferi olarak çevremizin de tavsiyesi ile ilçe başkanlığı görevine aday olduk. Davaya hizmet için elimizden geleni yapmaya hazırız. Ülkemizin ve milletimizin çok zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için bu göreve talibiz. Kongremize tüm dava arkadaşlarımızı, hemşehrilerimizi davet ediyoruz” dedi.

Her yıl kısmet

Kırıkkale’nin iktidardan bunca yıldır hiçbir şey elde edemediğine dikkat çeken Halit Tufan, “Memleketimiz için bir şeyler yapmak istiyoruz. Çok doluyuz. Kendimize güveniyoruz. Dava arkadaşlarımızın desteği ile milletimiz ve memleketimiz için bir şeyler yapmanın gayretinde olacağız. Her şey kısmettir, nasiptir. Biz kadere inanan insanlarız. Güzel bir atmosferde güzel bir seçim diliyoruz” diye konuştu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu