Anahtar Kelimeler:

Saygılı'dan gazetecilere tebrik

Saygılı

 Mesaj yayınladı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Basının günü yadsınamaz

Gazetecileri bu özel gün dolayısıyla tebrik eden Saygılı, mesajında şunları söyledi: “ Yaşadığımız çağ iletişim ve enformasyon çağı olarak nitelendiriliyor. Kitle iletişim araçlarının yaygın olarak kullanılması toplumların bilgi seviyesinin yükselmesine neden olmaktadır. Ülkelerin ya da şehirlerin gelişmişlik endeksleri içerisinde basının gücü yadsınamayacak derecededir. Basını güçlü olan toplumlar gelişme ve ilerleme yolunda hızla ilerlerken basının güçsüz olduğu durumlarda ise bir gerileme söz konusudur.

Başarılar diledi

Medya, insanoğlunun dünden bugüne ve hemen her toplumda ihtiyaç duyduğu bir olgudur. İlimizin gelişmesi ve kalkınmasında da yerel medyamızın önemli bir fonksiyonu vardır. Gazete, radyo, internet sitesi, haber ajansı gibi alanlarda çalışan gazetecilerimiz mesleki sorumluluklarını yerine getirmenin yanı sıra ilimizin tanıtımına da katkı sağlıyorlar.

Bu noktada gazetecilerin sosyal ve ekonomik haklarında önemli iyileştirmeler sağlayan 212 sayılı yasanın yürürlüğe girdiği 10 Ocak 1961 tarihinin 54’üncü yıldönümü münasebetiyle ilimizde görev yapan değerli basın mensuplarımızın ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü içtenlikle tebrik eder, bu zor ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim.”



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu