Anahtar Kelimeler:

Tapunuzu hemen alın!

Tapunuzu hemen alın!

Ne olur ne olmaz!

Kırıkkale Belediyesi borçlu olduğu ve icralık duruma düştüğü için tapu işlemi yapılamıyordu. Sorun şimdilik çözülmüş görünüyor. Tapu dağıtımı sürüyor. Ancak vatandaşlara uyarı var: “Ne olur ne olmaz, tapunuzu hemen alın!”

Tapu dağıtımı sürecek

Tüm çalışmalar sonunda başta SGK olmak üzere Belediye hisseleri üzerindeki icralar kaldırılarak tapular teslim ediliyor. Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, Tapu Müdürlüğünden gelen memurlar ile beraber makamında işlemleri biten vatandaşlara tapularını teslim etti. Belediye Başkan Yardımcısı Şükrü Göktaş, büyük uğraşların sonunda vatandaşların mağduriyetini gidermenin mutluluğunu yaşadığını söyleyerek hayırlı olmasını diledi.

Bir an önce alın!

Tapu dağıtımı haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinde devam edecek. Vatandaşların tapularını bir an önce almaları istendi. Belediye borçlu olduğu ve borcunu ödeyemediği için icralık durumdaydı. Haciz ve icra nedeniyle tapu işlemi yapılamıyordu. Benzer bir durumun her an yine yaşanabileceği konuşuluyor. Bu yüzden vatandaşların tapularını bir an önce almaları isteniyor. 



  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu