Anahtar Kelimeler:

MKE tencere tava mı üretsin?”

 MKE tencere tava mı üretsin?”

Güzel bir soru!

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Milli Piyade Tüfeği MKE’den alınarak alt yüklenici bir firmaya verilmesi çabalarına sert çıktı. Göçer “MKE Silah değil de tencere tava mı üretsin” ifadesini kullandı.

Konuya açıklama yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Seyit Ahmet Göçer parti binasında gündeme dair açıklamalarda bulundu. MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer Milli Piyade Tüfeği hakkında yaşanan son gelişmelere dair açıklamalar yaptı. Göçer MKE Silah Fabrikasında üretilen Milli Piyade Tüfeği’nin alt yüklenici bir firmaya verilme çalışmaları olduğunu bunu asla kabul etmeyeceklerini söyledi.

Peşkeş mi çekiliyor?

Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanı Seyit Ahmet Göçer yaptığı açıklamada “Kırıkkale MKE ile var oldu. MKE’nin kirini pasını her şeyini üstlendi. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak iki yıl önceki  tutumumuz ne ise şimdide aynı. Bu silah üretilecekse sadece MKE’de üretilecek. Alt yüklenici bir firmanın böyle bir işe girmesine razı değiliz. Biz MKE’nin daha da gelişmesini istiyoruz. Ancak ne yazık ki içinde milli olan her şeyi özelleştirip birilerine peşkeş çeken AKP tutumu MKE içinde aynı tutum içinde. Ülkenin savunma sanayi için büyük öneme sahip olan kuruluşu MKE Milli Silah’ı üretmeyecekte tencere tava mı üretecek. Kırıkkale için büyük öneme sahip olan bu proje için yapılacak her projede desteğimizi vermeye hazırız” dedi. 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı