Anahtar Kelimeler:

İktidara sert eleştiri

İktidara sert eleştiri

“Memleket elden gidiyor”

Adı MHP Milletvekili aday adayları arasında geçen İdris Karakuş, Türkiye’nin zor bir durumda olduğunu ve 7 Hazarin seçimlerinin de bu bakımdan önemli olduğunu söyledi.

Bu seçim çok önemli

Türkiye’deki gelişmeler ve genel seçimler üzerine açıklamalarda bulunan İdris Karakuş, “Türkiye tarihinde hiç olmadığı kadar zor bir dönemden geçiyor. Yaşanan her şey ibret verici. AKP iktidarı batağın içinde. Batakta debelenirken Türkiye’yi zora sokuyor.  Herkesin şapkasını çıkarıp önüne koyma zamanı geldi. Bu seçimin Türkiye açısından önemi çok büyük. Vaziyet böyle giderse ülke duvara toslayacak. Doğu ve Güneydoğu ayağımızın altından kayıp gidiyor. Bunlar iktidarlarını korumak için hukukla, güvenlik güçleri ile oynuyorlar” dedi.

Lütfen uyanın artık!

Kırıkkale özelinde de açıklamalarda bulunan Karakuş, “Bütün seçimlerde hemşehrilerimiz iktidara istediği kadar milletvekili verdi. Peki ne aldı karşılığında? Bir fabrika mı getirdiler, bir yatırım mı yaptılar, istihdam imkanı mı oluşturdular? Ne yaptılar? Rutin işler yine devam etti. Taş dikmediler, çivi çakmadılar. Bunu sorgulama zamanı geldi de geçiyor. Şimdi bir fırsat daha var önümüzde. Gelin birlik olalım. Memlekete millete yazık etmeyelim. Söylediklerimiz çok önemli. Memleket elden gidiyor. Lütfen uyanın artık” dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu