Anahtar Kelimeler:

Planlı ve şekilde çalışacağız”

 Planlı ve şekilde çalışacağız”

İlçe başkanlarıyla buluştu

MHP Kırıkkale İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer yaklaşan il kongresi öncesi yeni seçilen sekiz ilçe başkanı ve merkez ilçe başkanıyla birlikte Hocapaşa Restauranta toplantı yaptı. İl Başkanı Göçer, yaptığı toplantıda 31 Ocak’ta yapılacak olan il kongresinin geniş katılımlı olmasını ve ilçe delegelerin mutlaka katılmasını gerektiğini belirtti.

Başkanlarla buluştu

İl kongresinin geniş bir katılımla yapmak için hazırlıkların başladığını belirtin MHP İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer, “Haziran ayında ülkemizin kaderinin, geleceğinin şekilleneceği büyük bir seçim yaşayacağız. 20. Asrın başlarında bizi dört taraftan saran düşmana karşı yaptığımız kurtuluş savaşından, istiklal savaşından hiçbir farkı olmayan bir mücadele yaşayacağız. O zamanlar karşımızda tankyla topuyla silahıyla açıkça duran düşman, bizi bölüp parçalamak istiyordu. Ama bu millet kazmayla, kürekle iman gücüyle onlara o fırsatı vermedi, bu ülkeyi bölüp parçalattırmadı.

Titiz çalışma yapılacak

İşte o zamanlar bizi bölüp parçalayamayan düşman o zaman ki devletimizin içerisinde bulunan devşirme sadrazamların ve damat Ferit hükümetinin bir benzeri olan AKP iktidarı ile bunu yapmak istiyor.  AKP içerisinde ki fikri bozuk, zikri bozuk ve de bazı kanı bozukların plan ve hainlikleri ile ülkemizi bölüp parçalamak istiyorlar. Biz Milliyetçi Hareke Partisi olarak onlara bu fırsatı vermeyeceğiz. Ülkemizi parçalattırmayacağız. Burada sizlere çok büyük görevler düşüyor. İlçenizde, beldelerinizde ve köylerinizde çok titiz, planlı ve ciddi bir çalışma yapacaksınız” dedi.

Ziyaretler yapılacak

Bu seçimde özellikle tüm belde ve köylerimizde  mutlaka her sandıkta  bir görevlinin olacağını belirten Göçer, “Sandık görevlisi olacak arkadaşları çok iyi seçmelisiniz. bizler buradan il ve merkez ilçe başkanlığı olarak, onların sandık başlarında bilmeleri ve yapmaları gereken konularda  her türlü eğitimi vereceğiz. biz bu seçime normal sıradan bir genel seçim gibi bakmıyoruz. Ülkemizin geleceğinin ya da yok olacağının oylanacağı bir mücadele olarak bakıyoruz. Çalışacağız arkadaşlar, gece gündüz birlik beraberlik içerisinde çalışacağız gitmediğimiz köy kasaba belde kalmayacak seçim süreci boyunca bizler sizleri sık sık ziyaretlere geleceğiz” diye konuştu.

Seçime kenetlenecekler

Göçer yaptığı konuşmada, “Sözlerimiz başında söylediğim gibi inşallah 31 ocak 2015 tarihinde il kongremizi de yapıp ondan sonra seçime kenetleneceğiz. İl kongremizi büyük bir şölen havasında gerçekleştireceğiz. Sizlerden geniş katılım bekliyorum. O gün orada oyunlar oynayacak halaylar çekeceğiz. Bir düğün havasında bir şölen gibi kongre yapacağız. Şu ana kadar il başkanlığına adaylığını açıklayan tek kişi eski merkez ilçe başkanımız sayın Erdal Baloğlu’ dur. Şu an itibari ile bize ulaşan başka aday başvurusu yoktur. Her ülkücünün , her parti üyemizin adaylık hakkı vardır. Başvuru yapan olursa ki; inşallah olur buna da seviniriz bu bir bayrak yarışıdır. İl başkanlığına aday olan ve çıkacak olan ülküdaşlarımız olursa ve ilçelerinize gelirlerse onları  en güzel şekilde ağırlayıp kendilerine her türlü kolaylığı göstermenizi sizlerden rica ediyorum” dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu