Anahtar Kelimeler:

Esnaf artık yeter” diyor!

Esnaf  artık yeter” diyor!

Mehmet Bey’e esnaf çağrısı!

Kırıkkale’deki esnaflar, kendisi de bir esnaf olan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya çağrıda bulunarak, parkomat işine artık el atmasını istiyorlar.

Biz kefil oluruz

Kırıkkale’de Taybe firması tarafından yürütülen parkomat işletmeciliği bir türlü tutmadı. Firma her gün haberlere konu olacak bir olaya imza atıyor. Firmadan herkes dertli. Özellikle esnaflar tam anlamıyla dert yanıyorlar. Kırıkkaleli esnaflar, kendisi de bir esnaf olan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya çağrıda bulunarak parkomat işine artık el atmasını istiyorlar. İşletmenin bugüne kadar sıkıntı yaratan uygulamalarına dikkat çeken esnaflar, “Vallahi biz artık bıktık. Yani söyleyeceklerimizi bugüne kadar söyledik. Kendisi de bir esnaf olan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı beyin bizi anlayacağını düşünüyoruz. Artık bu işe bir el atsın. Ne gerekiyorsa yapsın. Biz kendisine bu konuda kefil ve destek oluruz” diyorlar.

Her gün aynı sorun!

Esnaflar, mal indirip-bindirmeden tutun da, araçlarını birkaç dakikalığına kadar bile cadde üzerine bırakamadıklarını, her gün tartışma yaşamaktan bıktıklarını ve yaşadıklarının da esnaflığa sığmadığını, yakışmadığını ve Kırıkkale ekonomisine saygısızlık olduğunu vurguluyorlar. Belediye’nin gelişmeleri bildiği için parkomat işine el atacağını duyduklarında sevindiklerini söyleyen esnaflar, ancak bir gelişme olmamasından ötürü üzüntü duyduklarını da belirtiyorlar.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu