Anahtar Kelimeler:

50 bin öğrenci karne alıyor

50 bin öğrenci karne alıyor

 Yarı yıl tatili başlıyor        

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de yarıyıl tatili bugün başlıyor. İl Milli Eğitim İsmail Çetin yaptığı açıklamada, “Temel eğitimde 34.087, orta öğretimde 16.577 toplamda 50.664 öğrencimiz karne alacak” dedi.

Bir aksaklık olmadı

Yarıyıl tatilinin bugün başlamasından dolayı İl Milli Eğitim İsmail Çetin Kırıkkale’de verimli ve başarılı bir yıl geçtiğini ifade etti. 50 bin 664 öğrencinin bugün karne alacağını söyleyen Çetin, “Yarıyıl boyunca okullarımızda genel olarak herhangi bir aksaklık olmamış, önemli bir problem yaşanmamıştır. Bu süreçte okullarımızdaki yönetici açığı giderilmiş, bütün okullarımızda idari görevler, asli görevlilerce yürütülmeye başlanmıştır” diye konuştu.

Başarılı olduk

TEOG sınavında Kırıkkale’de öğrencileri başarılı olduğunu belirten Çetin, “Velimizden, valimize, vekilimizden sivil toplum kuruluşlarımıza kadar ilimiz eğitimine katkıda bulunan herkese ve görevli tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bugün karne alan başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Görece başarılı sayılmayan öğrencilerimizin ikinci dönem daha başarılı olması için öğrenci veli ve okul olarak hep birlikte gayret içinde olacağımızı ifade etmek istiyorum” dedi.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu