Anahtar Kelimeler:

EMITT fuarında Kırıkkale rüzgârı

EMITT fuarında Kırıkkale rüzgârı

 Kırıkkale fuara katıldı

22-25 Ocak 2015 tarihlerinde İstanbul /TUYAP- Büyükçekmece fuar alanında 19. kez düzenlendi. Fuarda Kırıkkale’ye ait standta Kırıkkale’ye ait Karakeçili kilimi, Makine Kimya Endüstri Fabrikasında üretilen silahlar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan çini porselen eşyaları başta olmak üzere Kırıkkale ilgili kültür değerleri tanıtıldı.

Kırıkkale stanttı

EMITT- Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Kırıkkale’yi temsilen Vali Ali Kolat, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü yetkilileri, İl Özel İdaresi yetkilileri ve geniş katılımlı bir temsilci heyeti katıldı. Kırıkkale’ye ait standa Kırıkkale’ye ait Karakeçili kilimi, Makine Kimya Endüstri Fabrikasında üretilen silahlar, Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan çini porselen eşyaları başta olmak üzere Kırıkkale’yi ilgili kültür değerleri tanıtıldı. Sergide ayrıca Kırıkkale’yi tanıtan kitap, dergi, cd, broşür gelen misafirlere dağıtıldı.

Kırıkkale’ye davet etti

Kırıkkale Valiliği standını; İstanbul Valisi Sayın Vasip Şahin başta olmak üzere; yerli ve yabancı işadamları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ziyaret etti. Vali Ali Kolat, standı ziyaret eden yetkilileri, bu ürünlerin üretildiği fabrikaları ve yerleşim yerlerini görmek üzere Kırıkkale’ye  davet etti.



  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu