Anahtar Kelimeler:

MPT'nin üretimi artacak”

  MPT

Can açıklama yaptı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can nöbetçi vekil uygulaması kapsamında vatandaşla bir araya gelerek dilek ve temennileri dinledi. Can vatandaş buluşması öncesi gazetecilerle bir araya gelerek gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Tek tek ilgilendi

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can her Cuma parti binasında gerçekleşen halk gününde bu hafta da yine vatandaşlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinledi ve herkesle tek tek yakından ilgilendi. Kısa bir basın toplantısı da düzenleyen Can, MKE’nin üreteceği Milli Piyade Tüfeğiyle ilgili bilgiler verdi. Can Milli Savunma Bakanlığıyla yaptıkları görüşmede Milli Piyade Tüfeğinin MKE’de üretileceğini belirtti.

5 yeni tezgah alınacak

Can yaptığı açıklamada ‘Milli Savunma Bakanlığı ile görüşmelerimizi yaptık. Milli Piyade Tüfeği MKE’de üretilecek. Ama MKE’nin üretim kapasitesi yetersiz. Şuan acil 500 bin adet tüfek üretilmesi gerekiyor. Bu konuda kapasitenin artırılması için 5 adet yeni tezgah alınması için sipariş verildi. Haziran ayında üretime geçilmesi için alt yapı hazırlanıyor. Kırıkkale’mize hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Meclis çalışmaları tam gaz

Meclis çalışmalarının tam gaz devam ettiğini belirten Can, ‘Plan Bütçe Komisyonunda görüştüğümüz Torba Yasası var. Plan Bütçe Komisyonuna teklif sunanlardan birisi de benim. Yasanın bazı tekliflerinde değişiklik yapılmasıyla ilgili bir teklifte bulunduk. Önümüzdeki haftalarda görüşmelerimize devam edeceğiz’ ifadelerine yer verdi.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli