Anahtar Kelimeler:

Ali Koç'tan manidar açıklama!

Ali Koç

 Atalay’a ne demek istedi?

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç, Davos’ta karşılaştığı AKP Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay’la ekonomi ve gelir düzeyi konusunda ilginç bir tartışma yaşadı.

İlginç bir gelişme

Davos’a giden heyet arasında yer alan AKP Genel Başkan Yardımcısı Beşir Atalay ve Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç arasında ilginç ve bir a kadar da dikkat çekici bir ekonomi ve gelir düzeyi tartışması yaşandı. Atalay, Davos’taki toplantıya katılanlar ve gazeteciler ile sohbet ederken, Türkiye’nin ekonomik durumu ve gelir düzeyi konusunda açıklamalarda bulundu. Söze giren Ali Koç, Atalay’a manidar bir cevap verdi.

Koç neler söyledi?

Atalay, “Gelir düzeyi artıyor ve istikrar korunuyor” derken, Ali Koç ise “Ama ne yazık ki, zengin daha zengin oluyor ve fakir de daha çok fakirleşiyor. Gelir dağılımındaki eşitsizlik ve aradaki fark çok fazla açılıyor” dedi. Türkiye’nin sayılı zenginlerinden genç bir iş adamının ekonomi üzerine politik söylemlerde bulunan Atalay’a gelir düzeyi ve gelir adaletsizliği konusunda böyle bir açıklama yapması manidar bulundu. Bu tartışmayı duyan ve özleyen bir çok kişi Ali Koç’u takdir etti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu