Anahtar Kelimeler:

Haram saltanatı bitecek”

 Haram saltanatı bitecek”

 “Karabasan gibi çöktüler”

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı Kongresine katılan MHP MYK Üyesi hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk, kongrede dikkat çekici bir konuşma yaptı ve Kırıkkalelilere seslendi.

Öztürk millete seslendi

AKP iktidarının 13 yıldır Türkiye’ye adeta karabasan gibi çöktüğüne ve ülkede çok olumsuz gelişmeler yaşandığına dikkat çeken MHP MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk, milletin artık bu karabasandan kurtulması gerektiğini ve bunun yolunun da MHP iktidarından geçtiğini söyledi. Öztürk, Kırıkkalelilere seslendi ve bütün olumsuzluklara rağmen herkesin ümitvar olması gerektiğinin altını çizdi.

Karabasan gibi çöktüler

AKP iktidarının 13 yıldır bir karabasan gibi ülkemizin üzerine çöktüğünü belirten MHP MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk iktidarı eleştirdi ve “AKP iktidarı 13 yıldır yönetimdi. Ülkenin üzerine bir karabasan gibi çöktüler. Ülkedeki gelişmeleri görüyorsunuz. Doğu ve Güneydoğu elden gidiyor. Yolsuzluk, hırsızlık almış başını gidiyor. Milletimiz ekonomik sıkıntı içinde.

7 Haziran’ı bekliyoruz

Ancak ümitvar olmak gerekiyor. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli Türkiye’yi düzlüğe çıkaracaktır. Bizler de sizler gibi 7 Haziran’ı bekliyoruz. AKP Kırıkkale’yi yok etti. Kırıkkale Anadolu’nun ortasında gelincik çiçeği gibidir. Fakat AKP bu çiçeğin dallarını kırdı ve kökünden söktü. Haram saltanatını yıkmak için her biriniz nefer olun. 7 Haziran’da Türkiye AKP’den kurtulacak. Devletin başına Devlet gelecek” şeklinde konuştu.



  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli