Anahtar Kelimeler: Partide toplantı yaptılar

Partide toplantı yaptılar

Partide toplantı yaptılar

Partide toplantı yaptılar

Halk günü buluşması

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal haftalık halk günü etkinliğine katıldı. İl Başkanlığında düzenlenen halk gününde vatandaşların taleplerini alan Köksal, taleplerin karşılanması konusunda çeşitli görüşmelerde bulundu. Seçim çalışmalarını da değerlendiren Köksal, muhalefeti kastederek Onlar konuşur Ak Parti yapar” diye konuştu.

Partide toplantı

24. dönemde halk günü etkinliğini geleneksel hale getiren Kırıkkale Milletvekilleri seçimlerin yaklaşmasına rağmen halk günü etkinliğine ara vermeden devam ediyor. Halk günü etkinliğinin bu haftaki konuğu Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal yaptı. İl Başkanlığında düzenlenen halk gününde İl Başkanı Mürsel Akçay ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Halk günü etkinliği öncesinde gazetecilerle bir araya gelen Köksal, seçim çalışmalarını değerlendirdi. Yeşil Vadi projesi ve Silah İhtisas OSB çalışmaları hakkında da bilgiler veren Köksal, Yeşil Vadi Projesinde DSİ'nin çalışmaya başladığını bu çalışmaların tamamlanmasının ardından projenin daha da hızlanacağını söyledi. Köksal, Yeşil vadi projesinin başladığının söylenmesinin yerinde olacağını belirtti. Silah İhtisas OSB'de çalışmaların sürdüğünü altyapı çalışmalarının hızla ilerlediğini vurguladı. Altyapı çalışmaların ihalede Ekim ayında teslim edilmesinin belirtilmesine rağmen firmanın tarihi öne çektiğini hatırlatan Köksal, Ağustos sonu itibariyle yer teslimlerinin başlamasının hedeflendiğini söyledi. Seçim çalışmalarını 3 ayrı koldan sürdürdüklerini belirten Köksal muhalefete göndermede bulunarak Bizim sloganımızda da olduğu gibi onlar konuşur Ak Parti yapar” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı açıklaması

AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, AK Parti'ye olan teveccühün her geçen gün artığını dile getirerek, Biz halkımıza güveniyoruz. 15 Mayıs'ta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Kırıkkale'ye gelerek bir dizi açılışlarda bulunacak. Saat.11.30'da Kırıkkale'de olacak. Ayrıca AK Parti oyunu her dönem artırarak yoluna devam ediyor. Biz hizmette siyasi parti ayrımı yapmıyoruz. Başka partiye oy veren arkadaşlarımız AK Parti'nin hizmetlerini görüyor ve bu davaya hizmet etmek için bizimle çalışmak için geliyorlar. MHP'den aday olmuş arkadaşlarımız AK Parti'ye geçmek istediklerini bize ilettiler ve öğretmenevinde bir araya geldik. Coşku ve kalabalık bir katılım ile bizim davamıza hizmet edeceklerini söylediler. Partimize katılım ve destekler devam ediyor, buda bizleri memnun ediyor. Amacımız hizmet etmek ve herkesi kucaklamaktır. Partimize katılımlar devam ediyor. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.



  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli