Anahtar Kelimeler:

Kesilen Kurban Uğurlu Geldi

Kesilen Kurban Uğurlu Geldi

Maçtan Önce Kurban Kesilmişti.

 

Petrol-iş Sendikası Kırıkkale şubesi, dün Kırıkkalespor ve Türk Telekomspor maçından önce yönetici ve sporculara kurban kesti.
Kırıkkalespor genel kaptanı olan, Petrol-iş sendikası Kırıkkale Şubesi, eski sendika mali sekreteri ve milli hakem Ertuğrul Çaykara’ya ve Kırıkkalespor yeni yönetimine kurban keserek hayırlı olsun dileklerinde bulunuldu. Dualarla sahaya çıkan sporcular kramponlarına ve alınlarına kurban kanı sürdü. Petrol-iş sendikası idari sekreteri Mertgün Altınok da sporcuları, yöneticileri tek tek kutlayarak şans diledi ve “kötü gidişe bugün dur diyeceğiz, yeni yönetimi kutluyoruz. Ben de spordan gelen bir kardeşiniz olarak her zaman destekçiniz olacağım. Bugün de galibiyet golümüzü atan sporcumuza bayram harçlığı bizden ” diye söz verdi.
Kurbanın Uğuru
Kurban keserek dualarla maça çıkan Kırıkkalespor futbolcuları Kırıkkale’ye ve yeni yönetime çifte bayram yaşatmak için oynadıkları maçı Ahmet Boyterin’in golü ile 1-0 kazandılar. Seyircileri ve yeni yönetimi galibiyet sevinci kaplarken, Kırıkkalesporlu futbolcular da galibiyetle verdiği sözü tutup çifte bayram yaşattılar.


  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli