Anahtar Kelimeler:

Kartı Olmayan Kalmayacak Gibi

Kartı Olmayan Kalmayacak Gibi

Bankalar Her Köşe Başında Kart Dağıtıyor.

 

Bankalara göre ödeme yaparken cebinizdeki avantajınız, tüketiciye göre ise para tuzağı… Kredi kartları, hayatımızın vazgeçilmezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Öyle ki bankalar kredi kartı olmayan vatandaş bırakmamak için seyyar satıcılarla yan yana çalışmayı bile göze alıyor.
Bu fotoğraf dün Kırıkkale Hüseyin Kâhya Parkı önünde çekildi. Vatandaşlar arife günü telaşıyla son hazırlıklarını tamamlamak için koştururken, bir bankanın kredi kartlarını pazarlamakla görevli elemanı, vatandaşlara kredi kartı başvuru formu doldurtmak için mesai yapıyor. Seyyar satıcıların yanında kredi kartı pazarlaması yapan banka görevlisi, önündeki elektrik panosunu da tezgâh olarak kullanıyor ve formları üzerine koyarak form doldurtma işlemlerini burada gerçekleştiriyor.
Kimisi kredi kartlarının avantajlı denen dünyasına adım atmak için, kimi mevcut borçlarını bu karttan karşılamak için gelip kredi kartı başvuru formu dolduruyor. Kimi ise “ben cebimdeki paramı bilirim” diyerek, şimdilik bu plastik paralardan uzak duruyor.
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu