Anahtar Kelimeler:

Bayramlıklar Sevgi Mağazası'ndandı

Bayramlıklar Sevgi Mağazası

İhtiyaç Sahipleri Sevindirildi.

 

Balışeyh’te her sene olduğu gibi bu yılda Sevgi Mağazası adıyla oluşturulan giyim stantlarında toplanan giyecekler, başta çocuklar olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtıldı ve bayramlık alamayanlara destek olundu.
Balışeyh Belediye Başkanı Cehti Pehlivanlı’nın eşi Leyla Pehlivanlı’nın ön ayak olmasıyla oluşturulan giyecek mağazasında kız ve erkek çocukları ile her yaşta büyüklerin giyebileceği yazlık ve kışlık elbise ve giyeceklerin yanı sıra  ayakkabı dağıtımı da yapıldı.
Bazı mağazalardan ve yardımseverlerden temin edilen giyecekler, Balışeyh Belediyesi personelinin eşlerinin de yardım ve destekleriyle yapılan bir organizasyonla ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.
Sevgi Mağazası adıyla bu yardım organizasyonunu gerçekleştiren Leyla Pehlivanlı, “Bu yardım faaliyetimizi geleneksel hale getirdik. Bu tür yardım organizasyonlarını inşallah her sene yapacağız. Dağıttığımız bu giyecek stantlarının oluşturulmasında bizlere katkı sağlayan mağaza sahiplerine ve hayırsever hemşerilerimize ayrıca bu faaliyette bana yardımcı olan belediye personelinin hanımlarına da teşekkür ediyorum” dedi.
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli