Anahtar Kelimeler:

Korkmaz Rakiplerini Üç`e Katladı

Korkmaz Rakiplerini Üç`e Katladı

Anketimiz Devam Ediyor.

 

Haberkale’nin başlattığı “En başarılı Kırıkkale Belediye Başkanlığı’nı kim yaptı” sorusunun sorulduğu anketimizde 1000’i aşkın oy kullanıldı. Mevcut başkan Veli Korkmaz, ankette birinci sırada yer alırken geçen dönemin belediye başkanı Mustafa Pekdoğan hemen arkasından geliyor.
 
Kırıkkale’nin en büyük haber sitesi Haberkale.com tarafından başlatılan ankette okurlarımızdan Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevini yapmış olan isimler arasından hizmetleriyle en beğendiklerini seçmeleri istendi. Bugün itibariyle kullanılan oy sayısının 1000’i geçtiği oylamada, en başarılı belediye başkanı olarak oyların %32,3’ünü alan mevcut AKP’li belediye başkanı Veli Korkmaz gözüküyor.
 
Veli Korkmaz’ın ardından en çok oy alan seçenek “hiçbiri”. Bu seçeneği seçerek oy kullanan %26,3’lük bir kısım, Kırıkkale Belediyesi’ni yöneten isimlerden hiçbirini başarılı bulmadığını beyan ediyor. Bu seçenekten sonra ise en fazla oyu geçen dönemin MHP’li belediye başkanı Mustafa Pekdoğan alıyor. Pekdoğan ankette oy kullanan okurların %11,7’sinin desteğini alarak 3.sırada bulunuyor.
 
Ankette dördüncü sırada Ağabey Pehlivanlı, beşinci sırada Cemalettin Akdoğan, altıncı sırada Sahir Koçak geliyor. Halen devam etmekte olan ve bitmesine az bir zaman kalan anketimizde oy kullanmak için sitemizin sağ tarafında bulunan “Ankete katılmak için tıklayınız” yazısına tıklayabilirsiniz.
 
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli