Anahtar Kelimeler:

Bahşılı'daki Mağdurlar Kan Ağlıyor

Bahşılı

Zararları Hâlen Tazmin Edilmedi.

 

29 Ağustos’ta MKE’ye ait Barutsan Fabrikası’nda meydana gelen patlamadan en çok etkilenen ve kendilerine yardım sözü verilen Bahşılılı vatandaşlar, zararlarının hâlen karşılanmamasından dolayı tepkili.
Barutsan Fabrikası’nda meydana gelen patlama neticesi oluşan basınçla evlerinde, dükkânlarında, depolarında büyük hasarlar meydana gelen Bahşılılı vatandaşlar, aradan geçen 1 ayı aşkın süredir kendilerine verilen “zararlar karşılanacak” teminatına rağmen devletten yardım görmediklerinden yakınıyor. Kendi çabalarıyla zarar gören mülklerinin onarımlarını yapan ve faturaları Kırıkkale Valiliği’ne veren vatandaşlar, aradan geçen zamanda ödemenin yapılmadığını belirtiyor.
“Emekliyim, 1800 YTL Para Ödedim”
Yaşanan patlama sebebiyle hiç yokken masraf yapmak zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlardan biri, “Emekliyim, evimde ve depomda meydana gelen hasar sebebiyle 1800 YTL masraf çıktı. Borç harçla bunu ödedik, faturaları valiliğe verdik. Ödeme bugün yarın gelecek diyorlar ama bir aydır bekliyoruz, bir şey çıkmadı. Hepimiz çok perişanız, bize bir an önce bize yardım edilsin” dedi.
Haberkale.com Haber Merkezi


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli