Anahtar Kelimeler:

Onlar Bizim Her Şeyimiz

Onlar Bizim Her Şeyimiz

Şehitler yalnız bırakılmadı

Alperen Ocakları her bayram olduğu gibi bu bayramda şehitlerimizi yalnız bırakmadı. Şehitliğe düzenlenen ziyarete Başkan Mustafa Demirbaş ve yönetimi haricinde çok sayıda genç katıldı.

 
YOĞUN KATILIM OLDU
Alperen Ocakları her bayram olduğu gibi bu bayramda Vatanı için canını veren şehitlerimizi yalnız bırakmadı. Şehitliğe yapılan ziyarete Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Demirbaş, yönetimi ve çok sayıda genç katıldı. Her şehidimizi ayrı ayrı ziyaret eden Alperen Ocakları mensupları, Şehit Şevket Kaygısız’ın Babası Ekrem Kaygısız ile uzun uzun sohbet ettiler. Şehit babasının ziyaretten dolayı memnuniyeti gençlere sıcak ilgisi ve kucaklayışından belliydi. Şehit Babası Kaygısız, Alperen Ocakları gençliğine, bayramda şehitlerimizi unutmadıkları için teşekkür ettiğini belirtti.
 
BAKIMINI ÜSTLENECEĞİZ
Kaygısız“ Oğlum vatan için, ezan için, bayrak için şehit oldu. Sizlerinde günü geldiğinde gözünüzü kırpmadan göreve koşacağınızdan eminim. Bu tutum ve düşüncelerinizden asla vazgeçmeyin” dedi. Kaygısız’ın şehitliğin bakımını kendilerinin yaptığını, mescidin ise hayırseverler tarafından yapıldığını ve diğer eksikliklere yetişemediklerini ifade etmesi üzerine Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Demirbaş, kuruyan çamları yenileyeceklerini, yeteri kadar hortum alıp bakımını da üstleneceklerini belirtti. Okunan duaların ardından bayramlaşma merasimi için Alperen Ocakları’na hareket edildi.   

 



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı