Anahtar Kelimeler:

Kutluca, Güven Tazeledi

Kutluca, Güven Tazeledi

İlçe Başkanlığı`na Yeniden Seçildi.

AK Parti Keskin İlçesi olağan kongresini, Keskin Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan mevcut Başkan Hamza Kutluca yeniden AK Parti Keskin İlçe Başkanlığı görevine getirildi.

AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı Keskin ilçe kongresini de dün gerçekleştirdi. AK Parti Keskin Üçüncü Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Hamza Kutluca yeniden ilçe başkanlığı görevine getirildi. Kutluca, genel kurul ile güven tazelerken üçüncü dönem ilçe başkanlığının kapılarını da araladı. Katılımın bir hayli yüksek olduğu genel kurula Milletvekili Turan Kıratlı ve Mustafa Özbayrak’ın yanı sıra İl Başkanı Nuh Dağdelen, Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur, Yahşihan Belediye Başkanı Şefik Güneşer, Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Avni Albayrak, Balışeyh Belediye Başkanı Cehti Pehlivanlı, Keskin Belediye Başkanı Yahya Ucaçelik, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Ali Danış, Ticaret Borsası Başkanı Harun Sümer, Keskin, Yahşihan ve Karakeçili il Genel Meclis Üyeleri, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mürsel Akçay, ilçe teşkilat başkanları ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

Partimizin Başarı Çıtasını Hep Yükselttik

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Hamza Kutluca AK Parti Keskin İlçe teşkilatını kurdukları 2002 yılından bu yana başarılı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini ve önümüzdeki dönemlerde de çalışmalarını aynı başarı çizgisinde götüreceklerini dile getirdi. Üçüncü olağan genel kurulun Keskin ilçesine ve Kırıkkale il teşkilatına hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Kutluca “2002 yılından bu yana iki genel seçim ve bir yerel seçim olmak üzere üç seçim ve birde referandum geçirdik. Girdiğimiz her seçimde partimizin başarı çıtasını hep yükselttik. Aynı özveri içerisinde önümüzdeki dönemlerde de çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çalışmalara Devam Edeceğiz

Keskin Belediye Başkanı Yahya Ucaçelik “2002 yılında birlikte Keskin’e AK Partinin kuruluşunu arkadaşlarımızla el ele vererek yaptık. En son yapılan seçimlerde %60’dan fazla oy aldık. Bundan sonra çalışmalarımıza şevk ve arzu ile devam edeceğiz. Belediye olarak gayretli bir şekilde çalıştık. Son ramazan ayına kadar hiç sorun yoktu. 3 hafta su kesikliği yaşadık. Bunu asıl sebebi su birliği içilecek arıtma sistemine geçtik. Tam kapasiteyle işe giriştikleri için köy ve kasabalar yarım gün su almaya başladık. Suda ki sorunumuzu aştık. Su kapasitesi 24 saat alınmaya devam ediyor. Yeni suyun içinde %1,5 oranında kireç var. Bundan sonra su sıkıntısı çekmeyeceğiz. Sokakta su ile ilgili konuşanlara aldırış etmeyin. Beni herkes tanıyor, seçimlere çok az kala böyle şeyler yapmayız” ifadesini kullandı.

Kırıkkale Yeniden Sanayi Şehri Olacak

Ucaçelik`in ardından konuşmasına şehitlerimize başsağlığı dileyerek başlayan Milletvekili Turan Kıratlı “Bölücüler ne yaparlarsa yapsınlar amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Genel seçimlerin ardından bakanlıklarla yaptığımız görüşmelerde Kırıkkale için yapılması gerekenlerin hemen hemen hepsini programa aldırdık. Özel sektör yatırımcılarını kısım kısım Kırıkkale’ye taşıyoruz. Gerek devlet yatırımları gerekse özel sektör yatırımları önümüzdeki dönemlerde bir bir şehrimize akmaya başlayacak. Programa aldırdığımız çalışmalar yine çok yakın bir dönemde başlayacak. Yaptığımız bu girişimler sayesinde yatırımlardan yaklaşık olarak 8 ila 10 kişilik bir istihdam alanı elde etmiş olacağız. Yani kısa bir zaman sonra Kırıkkale yeniden sanayi şehri olacak” şeklinde konuştu.

Göç Alan Bir İlçe Konumuna Geçecek

AK Parti teşkilatları olarak birlik ve beraberliğe ihtiyaçları oluğunu ifade eden Milletvekili Mustafa Özbayrak “Milletvekilleri olarak şehrimiz için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Keskin ilçesinde orta öğretim konusunda büyük bir sıkıntı yaşanıyordu, bu sıkıntının büyük oranda çözülmesini sağladık. İlçemize bir Anadolu Lisesi kazandırdık. Bir iş adamımızdan aldığımız söz ile yakında ilçemize büyük bir okul, spor salonu ve lojman kazandıracağız. Keskin ilçesinde eğitim nedeniyle yaşanan göç nedeniyle 900 boş ev bulunmaktadır. Yaptığımız girişimler ve çalışmalar sayesinde Keskin artık göç veren değil göç alan bir ilçe konumuna geçecek” ifadelerine yer verdi. BAYRAK



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı