Anahtar Kelimeler:

Şehit Aileleri, İdam İstedi

Şehit Aileleri, İdam İstedi

İdam Çözüm Olacak mı?

 

Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mehmet Gençer dün basın toplantısı düzenleyerek, son günlerde artan terör saldırılarına yönelik tepki gösterdi ve teröre karşı bazı önerilerde bulunarak, kanlı katilin bir an önce idam edilmesini istedi.

Basın toplantısı düzenleyen Mehmet Gençer, terörün artık bitirilmesini ve acıların dindirilmesini istedi. Teröre ve teröristlere tepki gösteren Gençer, “Bu acılar artık sona ermeli. Terör sona erdirilmeli” dedi. Gençer, terör konusunda tepki gösterdi ve kınama açıklamasında da bulanarak, “Son saldırılar ve şehitler hepimizi üzmüştür. Saldırılardan dolayı terörü lanetliyor ve kınıyoruz” diye konuştu. Terör konusunda öneri ve taleplerini de ileten Gençer şunları söyledi: 

"APO İdam Edilsin"

“İmralı’da yatan kanlı katilin bir an önce idam edilmesini istiyoruz., idamın geri getirilmesini talep ediyoruz. Meclis’te bulunan DTP’nin kapatılmasını da istiyoruz. Teröristi beslemek yerine idam etmek en doğrusu. Çünkü bunların anmacı başka. Bunlara insan hakları ile yaklaşmak mümkün değil. Amaçları bu ülkeyi bölmek. Yoksa böyle kalleşçe saldırılar yapmazlar.”



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu