Anahtar Kelimeler:

Piknik Alanına Maganda Saldırısı

Piknik Alanına Maganda Saldırısı

İnsanlık Dışı Görüntüler `Yuh!` Dedirtti.

 

Karaahmetli beldesi baraj kıyısındaki piknik alanında, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce tahribat yapıldı. Tahta masaların kırıldığı, taş barbekülerin zarar gördüğü saldırı nefretle karşılandı.

Kırıkkale`nin Bahşılı ilçesine bağlı Karaahmetli beldesi, yazın insanımızın ailesiyle birlikte baraj kıyısına giderek piknik yaptığı, yeşilin ve mavinin buluştuğu şirin bir yer olarak bilinir. Nüfusu yetmediği için kapanması gündemde olan Karaahmetli Belediyesi de, bu şirin beldeye hizmet verebilmek için elindeki kıt kaynaklarla çalışıyor. Karaahmetli Belediyesi`nin binbir zorlukla mücadele ederek beldeye ve Kırıkkale insanına kazandırdığı baraj kıyısındaki piknik alanı, önceki gün kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin saldırısına uğradı. Gözü dönmüşler, piknik alanına vatandaşların hizmeti için konulmuş olan masaları ve barbeküleri kırdılar.

Karaahmetli Belediye Başkanı İsmail Çinkaya, yapılan saldırının son derece üzücü olduğunu açıkladı. Çok değişik kişi ve kuruluşlardan yardım alarak zar zor yaptıkları bu hizmete, sebepsiz yere bu şekilde zarar verilmesini anlayamadıklarını belirten Çinkaya, savcılık ve jandarmaya durumun bildirildiğini kaydetti.

Bunu Yapan Haindir

Çinkaya sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu masalardan ne istediler, bu barbekülerin tanesi 350 YTL`ye yapıldı. O masalar özel dış çerçevesi profil demir ve ortası betonla dökülerek, bir sürü paralar harcanarak yapıldı. Ama yapılanlara bakın, adam onu kırmış, böyle olmaması gerekirdi. Ama bizde yılmak yok, yine yapmaya çalışırız. Yalnız bunu yapan bir gün yakayı ele verirse, kimin yüzüne nasıl bakar bilemiyorum. Hele benim hemşerim ise, o zaten haindir." A.Y.



  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı