Anahtar Kelimeler:

2008 Off-Road Şampiyonası Yapıldı

2008 Off-Road Şampiyonası Yapıldı

Hasandede Yapıldı

Başbakanlık gençlik ve spor genel müdürlüğütürkiye otomobil sporları federasyonuankara off-road kulübü sezonun 2. rendevusu kırıkkale hasandede’de yapıldı.
 
Sezonun 1. yarışında kıyasıya yarışan ekipler,  ANDOFF’ un uzun bir zamandır üzerinde titizlikle çalıştığı , Mahalli olmasına karşın Ankara, İstanbul, Sakarya, Sinop ve Tarsus’tan katılacak ekiplerle Kırıkkale’nin şirin ve tarihi beldesi Hasandede’de 16.nci kültür festivali dahilinde start aldı. Yarışmacılara Stratı Kırıkkale valisi Mustafa Bahrettin Demirer verdi.
 
Hasandede’de Belediye Başkanı Malik Ejder Çoşkun un ev sahipliği yaptığı yarışmayı izlemeye Kırıkkale Jandarma Komutanı J.Yarbay Alpaslan Evren, Kırıkkale Tüpraş rafineri Müdürü Hadi Erbeyoğlu ile çok sayıda Ankara’dan yarışı izlemeye gelen yarış tutkunları ile Hasandedeli vatandaşların katılımları olurken yarışmaya en çok ilgiyi de kasabanın çocukları tezahüratlarını eksik etmediler.
 
Ankara Off-Road Kulübü başkanı Yaşar Yıldırımın açıklamaları ise HasandedeBelediyesi katkılarıyla Tüpraş ve bir petrol ofisi ’insponsorluğunu yaptığı  Ankara Off-Road Şampiyonası  2. Ayak Yarışı Ankara Off-Road Kulübü (ANDOFF) tarafından 1 günlük bir yarış gerçekleştiren  ANDOFF mayıs ayında yapmış olduğu 1. yarıştan itibaren yaklaşık 1 aydır bu yarışın çalışmalarını yürütmekteydi . Kırıkkale Hasandede’de  16 Yarışmacı katılması lazımken iki yarışmacımız araçlarındaki teknik sorundan yarışmayı 14 araçla yarışacak yarışmacılar yarış pistinden ve halkın ilgisinden çok memnun kalmaktalar .^^ bilgilerini veren başkan Yarışmaya gelen ekipler  11 Ekim 2008 Cumartesi günü saat 13:30 da yapılacak idari ve teknik kontrolden sonra yapılan   Şehir turunun ardından Bugün Hasandede’den start aldılar. Yarışmaya Katılan  ekiplerle yapılan röportajda da .Pisti çok beğendiklerini. Hasandede kasabasındaki vatandaşların ilgisinden hoşnut olduklarını bildirirken. En iyi olan yarışmayı alsın amaç yarışmak dendi. . Belediye yarışmaya katılan sporculara ve seyircilere kumanya dağıtarak ev sahipliği görevini yaptı. Arif Çakıroğlu

 



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli