Anahtar Kelimeler:

Hacılar`a Modern Spor Parkı

Hacılar`a Modern Spor Parkı

Hizmetler Devam Ediyor.

 

Kasabanın modernleşmesi için bütün hizmetleri ardı ardına yapan Hacılar Belediyesinden kasaba halkına yönelik bir hizmet daha geldi. Kasaba halkının kullanımı için kasabanın muhtelif yerlerine modern spor aletleri konuldu.
 
Hacılar Belediyesi tarafından kasaba halkının spor yapması,boş vakitlerini değerlendirilmesi için kasaba içerisine yerleştirilen spor aletleri kasaba halkından son derece ilgi görüyor. Kondisyon bisikletinden, yürüyüş aletine kadar hemen hemen bütün spor aletlerinin bulunduğu spor alanında hem kasaba gençleri hem de kasaba kadınları spor yaparak boş vakitlerini değerlendiriyor. Hacılar Belediye Başkanı Memduh Bodur “Hacılar halkı her zaman hizmetlerin en iyisine layıktır. Göreve geldiğimiz günden bu yana bunu kendimize prensip edindik. Bu modern spor aletlerini de kasaba halkımızın hizmetine sunarak onların boş vakitlerini kahve köşelerinde değil de spor yaparak değerlendirmelerini amaçladık. Kasabamızı modern hale getirmek için halkımızı huzur ve rahat içerisinde çağdaş bir kasabada yaşatmak için elimizden gelen her şeyi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Spor aletlerini kullanmaya başlayan kasaba halkının son derece mutlu oldukları gözlenirken, kasaba halkı böyle bir hizmeti kendilerine sunduğu için belediye başkanı Memduh Bodur a teşekkürlerini ilettiler. Bayrak


  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu