Anahtar Kelimeler:

ANAP`lı Tufan`dan Bişkin`e Tebrik

ANAP`lı Tufan`dan Bişkin`e Tebrik

Çalışmalarını Övdü.

 

Basın açıklamasında bulunan Anavatan Partisi İl Başkanı Hüseyin Eflatun Tufan, Başhılı Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’i övdü ve başarılı çalışmalar diledi.
 

Yazılı bir açıklamada bulunan Anavatan Partisi İl Başkanı Hüseyin Eflatun Tufan, şunları söyledi: “Siyasi partilerin görevi halka hizmettir. Anavatan Partisi’nin rotası halka hizmet hakka hizmettir rotasından geçmektedir. Bu kapsamda hükümetin ve Kırıkkale Belediyesinin iktidara geldiklerinden bu güne kadarki bizim kabul edemeyeceğimiz yanlış gördüğümüz hal ve hareketlerini zaman zaman siz kamuoyu ile paylaşacağız. Tabi ki halkımız için yapılan en iyi şeylerde yetkili belediye başkanı ise Bahşılı Belediye Başkanı’dır. Kendisi ile hiçbir yerde ve bir ortamda tanışmadım. Bir merhabamız dahi yoktur. Sadece adını ve hizmetlerini basından ve bizzat Bahşılı’yı görerek takip ediyorum. Gerçekten Bahşılı adına kendisine teşekkür eder, çalışmalarında başarılarını dilerim” dedi.

 

Tebrik Mesajı Söylenti Çıkarttı

 

Mahalli seçimlerin yaklaşmasıyla ilçelerde de hareketlenmeler başladı. Partiler aday arayışı içine girdi. İşte bu sebeple Anavatan Partisi İl Başkanı Hüseyin Eflatun Tufan’ın, AK Partili Belediye Başkanı Halil İbrahim Bişkin’e tebrik mesajı yayınlatması Bişkin’in yaklaşan mahalli seçimlerde ANAP’tan mı aday olacağı konusunda söylentilerin çıkmasına sebep oldu.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu