Anahtar Kelimeler:

DSP Startı Verdi

DSP Startı Verdi

Tek Rakibimiz AKP

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte ön çalışmalarına başlayan DSP Kırıkkale İl Başkanlığı, çalışmaları hakkında bilgi almak amacıyla ilçe ve belde başkanlıklarını ziyaret etti. 

 

İlk olarak Bahşılı İlçe Başkanlığını ziyaret eden DSP İl Başkanı Günseli Çelikbaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bahşılı İlçe Başkanı Mahir Yıldırım’dan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Yıldırım, yerel seçimlerde çok iddialı olduklarını söyledi. Hedeflerinin iddialı bir şekilde yerel seçimleri almak olduğunu söyleyen DSP İl Başkanı Günseli Çelikbaş “ Partimizin görüşlerini, ilkelerini gerçekten benimseyen kişilerle yolumuza devam etmek istiyoruz. Bu seçimlerde çok iddialı olduğumuza inanıyorum. Bu seçimlerde halk AKP’nin hesabını görecek” dedi.

 

 

Bahşılı İlçe Başkanlığı ziyaretinden sonra Hacılar Belde Başkanlığı ziyaret edildi. Çıkaracakları adaylarla birlikte başa baş bir mücadele içerisine gireceklerini belirten Hacılar Belde Başkanı Hasan Karaağaç “ Tek rakibimiz olarak AKP görüyoruz” şeklinde konuştu. Son olarak Karaahmetli Belde Başkanlığı ziyaret edildi. DSP İl Başkanı ve Üyeleri ile düşüncelerini paylaşan vatandaşlar, ekonomik olarak zor durumda olduklarını, yaşanan kuraklığın bunu daha da ateşlediğini ve devletten bu konuda bir destek görmediklerini söyleyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Son birkaç yılda 7 milyon çiftçinin işsiz, aşsız kaldığını söyleyen Başkan Çelikbaş “Türkiye kendine yetebilen bir ülke durumundayken dışa bağımlı bir ülke haline getirildi. Gübreye, mazota yapılan zamlar çiftçinin üretim yapmasını engelledi” dedi. Bu yaşananların ABD’nin Büyük Orta Doğu Projesinin oyunları olduğunu belirten Başkan Çelikbaş “ ABD’nin bileğini bükemediği tek ülke Türkiye idi. Rahmetli Bülent Ecevit İktidarı bu oyunlara boyun eğmediği için düşürüldü. Bu Ülkenin insanlarına güveniyoruz. AKP’ye yerel seçimlerde gereken cevabı vereceklerine inanıyorum”dedi.Bayrak



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu