Anahtar Kelimeler:

Veli Korkmaz: Adayım

Veli Korkmaz: Adayım

Televizyonda Açıkladı.

 

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz Başkent TV’de Yerel Medya Programına konuk oldu. Programda hizmetlerini anlatan Başkan Korkmaz soru üzerine yerel seçimlerde aday olacağını kaydetti.
 
Başkent TV’de yayınlanan yerel medya programının bu haftaki konuğu Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz oldu. Süleyman Hakseverin hazırlayıp sunduğu programa katılan Belediye Başkanı Veli Korkmaz Kırıkkale’ye yaptığı hizmetleri anlattı. Başkan Korkmaz 2004 2008 yılları arasında bizim devre aldığımız da 13 km kaldırımımız vardı. şu anda 652 km kaldırımımız var 197 km asfaltımız vardı şu anda 518 km asfalt atmışız. Otobüs terminalimizi yaptık, ticaret, sosyal, kültür merkezimizi faaliyete geçirdik.doğal gaz dağıtımında nüfusun %82 sine ulaştık.açıklamasında bulundu.
Seçimlerde Adayım

Kırıkkale içme suyu arıtma tesisi ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Korkmaz içme suyu konusunda bu güne kadar büyük sıkıntılar yaşayan çeşmelerinden akan suyu içemeyen Kırıkkaleli, yıllarca memba sularından ve kuyu suyundan ihtiyacını gidermeye çalıştı.Bu nedenle devrim niteliğindeki bu hizmetlerin başında 70 yıldır su problemini tarihe gömdük.Bu tesis Türkiye’de bir ilk olma özeliğini taşıyor ifadesini kullandı.Başkan Korkmaz yerel seçimlerde yeniden aday olacak mısınız sorusu üzerine 2009 yılı içerisinde yapılacak olan Yerel seçimlerde Allah nasip ederse adayım dedi.


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu