Anahtar Kelimeler:

Bişkin`den Vedalı İstişare Toplantısı

Bişkin`den Vedalı İstişare Toplantısı

Başarılı Bulmuyorsanız Desteklemeyin Dedi.

 

Kırıkkale Bahşılı ilçesi belediye başkanı Halil İbrahim Bişkin, personelle istişare toplantısı yaptı. Barbaros İlköğretim Okulu toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına acil görevi olan personeller hariç bütün çalışanlar ve birim amirleri tam kadro katıldı.
Herkesin söz alarak konuştuğu toplantı verimli geçti. Toplantıda dört saat konuşan başkan Bişkin, önemli konulara değindi. Konuşma sonunda ise başkan, “beni başarılı buluyorsunuz destek verin, yoksa vermeyin, vebal altında kalırsınız” dedi.
Halil İbrahim Bişkin şöyle devam etti: “Değerli arkadaşlar seçimden sonra elli beşinci aya girdik. İlçemize, insanlara ne söz verdiysek hepsini yerine getirdik. Eğer kendimizi puanlarsak 100 üzerinden seksen puan aldığımızı ümit ediyorum. Bunları sizlerle beraber yaptık. Kişisel hatalarımız benim de vardır, sizinde vardır. 29 Mart 2009 seçimlerinde ilk karnemizi belediye olarak ben alacağım. Şunları yapamadık dersek onlar, birincisi belediyemizin bütçelerini yüzde yüz kullanamadık, ikincisi de iyi çalışanla kötü çalışanı ayırt edemedik. Kamusal bir yerde çalışıyoruz, ne olursa olsun neticede belediye için çalışıyoruz, sorumluluğumuz var. Bu çalışma alanları farklı konularda olabilir. Kamu bizden görev bekliyor.
“Başarılı Bulmuyorsanız Destek Vermeyin”

Bişkin, “Yakın zamanda 29 Mart’ta seçim var. Sizinle yine toplanacağız, helalleşeceğiz. Belki seçileceğiz, belki seçilemeyeceğiz, belki aday olamayacağız ama bende hakkınız varsa veya benim sizde hakkım varsa helalleşeceğiz. Vaat ettiğimiz bir çok hizmeti yaptık, bunu birlikte yaptık. Belediyeye geldiğim, seçildiğim noktada çalışanların, yani işe alınanların işe alınmasında yetkimi kullandım. Sizden şunu istiyorum. Eğer gerekenleri, görevlerimi yaptıysam, sözümde durduysam buna inanıyorsanız, desteğinizi istiyorum. Şayet yapmadıysam, yapamıyorsam desteğinizi istemiyorum. Zaten verirseniz vebal altında olursunuz” dedi.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu