Anahtar Kelimeler:

BEDAŞ Uyardı

BEDAŞ Uyardı

Tedbirinizi Alın Süre Bir Ocak

Sabancı Gurubu’nun BEDAŞ’ı almasıyla birlikte BEDAŞ’a borcu olan belediyeler, okullar ve hastaneler kara kara düşünmeye başladı. BEDAŞ Müdürlüğü 1 Ocak 2009’dan itibaren Sabancı Grubunun bünyesine geçiyor. Koordinasyon Kurulu’nda Vali Mustafa Bahrettin Demirer ve BEDAŞ Müdürü Salih Bağcı uyarıda bulundu. ‘Tedbirinizi alın’

 
KARANLIĞA GÖMÜLECEK
Edinilen bilgilere göre Sabancı Gurubu ve yabancı bir kuruluş Başkent Dağıtım A.Ş. olarak Kırıkkale, Ankara, Çankırı, Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Karabük olmak üzere 7 ilin ilçeleri de dahil kendi bünyesine kattı. Kamu kurum ve kuruluşların BEDAŞ Müdürlüğüne borcu olduğu zaman müdürlük tarafından müsemma gösterilse de 1 Ocak’tan itibaren senaryo tamamen değişecek. Elektrik borcu olanlar borcunu ödemediği zaman 15 gün içinde karanlığa gömülecek.
 
SÜRE: 1 OCAK
Koordinasyon Kurulunda İşletme Müdürü Bağcı’nın, Sabancı Grubunun kendi işçileri ile yola devam edeceğini ve buna rağmen işçilerde genellikle bir tedirginlik olduğunu söylemesi çalışanları düşündürüyor. BEDAŞ’ta 58 memur, kadrolu 129 işçi ve firma yolu ile çalışan 151 kişi bulunmakta. Yapılacak belli BEDAŞ’a borcu olan belediyeler, okullar ve hastaneler başta olmak üzere gerekli yerler 1 Ocak’a kadar tedbirini almalı.


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu