Anahtar Kelimeler:

Karaahmetli`de İki Hizmet Daha

Karaahmetli`de İki Hizmet Daha

Belediye Kıt Kaynaklarla Çalışıyor.

 

Karaahmetli Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha kattı. Kasaba içerisinde yaptığı hizmetlerle ile halkın takdirini kazanan belediye başkanı İsmail Çinkaya şimdi ise yapımına başladığı düğün salonu ve toplantı salonunun tamamlanması için çaba sarf ediyor. Çinkaya Kasım ayı içerisinde her iki salonun tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.
 
Kırıkkale’nin en düşük bütçesine sahip belediyelerden birisi olan Karaahmetli Belediyesi, elindeki kıt imkânlarla kasabaya hizmet etmeye devam ediyor. Kasabada, baraj kenarına piknik alanı, yol ve asfalt çalışması, anıtlar, şehitlik ve mezarlıkların düzenlenmesi gibi hizmetleri sağlayan Karaahmetli Belediye Başkanı İsmail Çinkaya şimdi de yaklaşık 120 metre kare alana sahip toplantı salonu ile birlikte 1350 metre kare alana sahip düğün salonu inşaatını başlattı.
 
Düğün salonu inşaatının %80 bittiğini belirten Başkan Çinkaya yapılan hizmetler hakkında şunları söyledi; “Biz belediye olarak Kırıkkale’de bütçesi en az olan belediyelerden biriyiz. Ancak bu bütçe azlığını bahane ederek hizmet yapmamamız anlamına gelmez. Elbette hizmet yapmak zorundayız. Halkımız bize oy vermişse bizde verilen oyların hakkını hizmet olarak tekrar halkımıza vermek zorundayız. Bu çerçevede kasabamıza elimizden geldiğince, karınca kararınca bir şeyler yaptık. Baraj kenarına mesire alanı ve çevre düzenlenmesi. Yine mesire alanlarımıza gerek halkımızın gerekse Kırıkkale’den gelen misafirlerimizin kullanacağı barbekü ve masalar yaptı. Bunların dışında kasaba içerisinde yola ve asfalt çalışması yaptık. Şehitliğimizi oluşturduk mezarlıklarımızın çevre düzenlenmesini yaptık. Son olarak da kasabamızda eksiklik olarak hissettiğimiz düğün salonu ve çay bahçesinin yapımına başladık. Nasip olursa kasım ayı içerisinde tamamlayacağız” şeklinde konuştu.
 
Gelin odası ve oyun pistinin de tamamladığı düğün salonun çevre düzenlemesin tamamlandığını belirten Çinkaya, “Düğün salonumuz gelin odası, pist ve kamelyalar olmak üzere toplam 1350 metre kare alana kuruldu. Nasip olursa salonumuzun açılışını kasım ayında askere gidecek olan vatan bekçilerimiz için düzenleyeceğimiz gece ile birlikte hizmete açmış olacağız. Öte yandan kasabamızda büyük bir eksiklik olan toplantı salonumuz yoktu. 120 metre kare olmak üzere birde toplantı salonu yaptık. Bundan sonraki günlerde kasabamızda yapılacak her türlü toplantıları bu salonda gerçekleştireceğiz” dedi.


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu