Anahtar Kelimeler:

Köfte Turko`ya Müthiş İlgi

Köfte Turko`ya Müthiş İlgi

Köfte Turko Açıldı.

 

Kırıkkaleli ünlü sunucu-yazar İkbal Gürpınar’ın eşinin işletmeciliğini yaptığı Köfte Turko adlı restoran Makro Alışveriş Merkezi’nde bugün gerçekleştirilen açılış töreniyle hizmete başladı. Törene İkbal Gürpınar ve radyocu-şair Bedirhan Gökçe de katıldı.
 
Kırıkkaleli vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışa Kırıkkale valisi Mustafa Demirer, Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı, İl Emniyet Müdürü Salim Akça, AKP Kırıkkale il başkanı Nuh Dağdelen ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta İkbal Gürpınar’a konuklara kendi elleriyle köfte ikram etti.
 
Gürpınar: Fabrika Açmak İstiyoruz
 
Açılış kurdelesini protokolle birlikte kesen İkbal Gürpınar, “eşim Kayserili. Ben bu kriz döneminde bu işe girmeye cesaret edemezdim ama o Kayserili olduğu için bir ışık gördü sanırım ve girdik. Allah inşallah yüzümüzü kara çıkartmaz. Siz hemşerilerimizi her zaman bekliyoruz” dedi. Milletvekili Kıratlı’ya dönen Gürpınar, “sayın vekilim de buradayken biz memleketimize hizmet etmek istiyoruz, bize yer göstersinler, fabrika da açmak istiyoruz” dedi. Gürpınar’ın sözlerine “elbette, siz teşviği de beklemeyin hemen dilekçenizi verin, sizlere yardımcı olmak bizim boynumuzun borcu” diyen Kıratlı, vatandaşlardan alkış aldı.
 
Bedirhan Gökçe’nin şiirleriyle renk kattığı açılış töreninde, vatandaşlara sürpriz hediyeler dağıtıldı. İkbal Gürpınar’ın elinden ikram edilen köfte, sosis, kanepe ve sigara böreklerini afiyetle yiyen vatandaşlar, özellikle köfteleri çok beğendiklerini belirttiler.
 
Haberkale.com Haber Merkezi



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli