Anahtar Kelimeler:

Saadet Partisi Kongreye Gitti

Saadet Partisi Kongreye Gitti

Ankara`ya Hareket Etti

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Pazar günü yapılan Saadet Partisi 3. Büyük Kongresi`nin açılım ve atılım devrinin başlangıcı olacağını söyledi.

 
ANKARA’YA HAREKET ETTİ
Saadet Partisi (SP), Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu`nda 3. Büyük Kongresi`ni yapacak. Bu nedenle Kırıkkale Saadet Partililer kongreye katılmak üzere hazırlıklarını tamamlayarak Ankara’ya hareket etti. Partililer Halk Bank önünde yapmış oldukları son hazırlıkları ardından Ankara’da yapılacak olan kongreye katılmak üzere Çalkan Turizm otobüsüyle yola çıktı.
 
SAHİP ÇIKMALIYIZ 
Otobüs ve özel araçlarla kongreye giden partililer kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi. Yola çıkmadan önce Konuyla ilgili açıklama yapan Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Ülkede ve dünyada yaşanan zülüm ve adaletsizlikten kurtulmanın yegane yolun özüne dönmek, geçmişine, tarihine, medeniyetine ve değerlerine sahip çıkmak olduğunu ifade etti. 
 
TEK ADAY KURTULMUŞ
Milli Görüş, sadece siyasi bir partinin adından ibaret olmadığını dile getiren Başkan Vurgun “Milli Görüş, evrensel bir medeniyet projesidir. Herkes için özgürlük, herkes için eşitlik, herkes için adalet ve herkes için refahın adil paylaşıldığı bir medeniyet projesidir. Saadet Partisi olarak 26 Ekim Pazar günü Ankara Atatürk Kapalı Spor Salonu`nda 3. Büyük Kongremizi Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un tek aday ve tek liste olarak önerilmesiyle gerçekleştireceğiz. Saadet Partisi’nin bu kongresi yeni bir açılım ve atılım devrinin başlangıcı olacaktır” dedi. İL


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu