Anahtar Kelimeler:

Başbakan'ın Ziyaretinden Notlar

Başbakan

İşte Ayrıntılar.

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dün Kırıkkale’yi ziyaret etti, toplu açılış törenine katıldı. İşte Başbakanın dünkü ziyaretinde yaşananlar ve çok özel fotoğraflar:
 
Başbakan Erdoğan saat 13.50’de helikopterle Kırıkkale’ye geldi. MKEK helikopter pistine inen Erdoğan, buradan Kırıkkale Valiliği’ne geçti. Burada vali, milletvekilleri, belediye başkanları ve AKP’li yöneticilerle bir araya gelen Erdoğan, saat 15.07’de açılış törenlerine katılmak ve halka hitap etmek için Cumhuriyet Meydanı’na geldi.
 
2 Bakan Eşlik Etti
 
Törene İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu da katıldı.
 
Geniş Güvenlik Önlemleri
 
Başbakan Erdoğan’ın ziyareti için Kırıkkale genelinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Cumhuriyet Meydanı’nı gören yüksek yerlere keskin nişancılar yerleştirildi. K-9 polis köpekleri de etrafta bomba aradı.
 
İlçelerden Katılımda Karakeçili Önde
 
Erdoğan’ın konuşma yapacağı Cumhuriyet Meydanı’na ilçelerden de vatandaşlar geldi. İlçelerden gelen vatandaşlar arasında en çok Karakeçililerin olduğu görüldü.
 
Ergenekon Protestocusuna Engel
 
Elindeki pankartla Ergenekon’u protesto etmek isteyen bir vatandaş, sivil polislerce engellendi. Vatandaşın üzerinde ‘Ergenekoncular, Yassıada’da Yargılansın’ yazan pankartı polis tarafından alındı.
 
Başbakan Memnun Kaldı
 
Başbakan Erdoğan’ın Kırıkkale Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran kalabalıktan ötürü Kırıkkale’den memnun ayrıldığı öğrenildi.
 
Başbakan’ın Ziyaretinden Fotoğraflar
(Ahmet Yaman’ın Objektifinden)
 
Haberkale.com Haber Merkezi
 
 
 
 
 
 
 
 


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli